18 Aralık 2009 - Saat Etkinliği 2 Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Saat etkinliğimiz baya bir beğenilmişti.Tekrar yapalım diye düşündüm fakat bu sefer konu Sailor Moon ile sınırlandırılmayacak.İstediğiniz animeyi kullanabileceksiniz..
Bu yarışmayı daha önce Tornado kazanmıştı.İşte Tornado'nun saatleri..
Kurallar
1.Her üye en fazla 2 çalışma ile katılabilir.
2.Anime karakterlerini kullanarak saat yapacağız.
3.Çalışmalarınızı JPEG formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
4.Üzerinde sayılar olan her türlü saat çeşidi ile katılabilirsiniz.
5.Etkinlik 21:00'a kadar devam edecektir.
Kazanan
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllendirileceklerdir..
İyi eğlenceler..
Bu yarışmayı daha önce Tornado kazanmıştı.İşte Tornado'nun saatleri..
Spoiler:
Kurallar
1.Her üye en fazla 2 çalışma ile katılabilir.
2.Anime karakterlerini kullanarak saat yapacağız.
3.Çalışmalarınızı JPEG formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
4.Üzerinde sayılar olan her türlü saat çeşidi ile katılabilirsiniz.
5.Etkinlik 21:00'a kadar devam edecektir.
Kazanan
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllendirileceklerdir..
İyi eğlenceler..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Spoiler:
Yaptığım tek şey google'dan bi' saat bulmak, sayılarını püskürtme şeysiyle silmek, içine kesip bi' Death Note resmini yapıştırıp sayıları yazmak oldu. Hiç güzel olmadı o çerçeve
Bi tek yelkovanını akrebini silmedim. Onları yapmak bayağı bi' vaktini alıyo insanın xP Resmi aldım yapıştırdım sayıları yazdım bitti Tabi iki dakkada yapıldığı için berbat oldu.
Edit: Vazgeçtim bi' daha yapacağım.
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
SUN nedir o saat öyle yaa felaket olmuş
( felaket burda olağanüstü güzel vaycanına gibi anlarlar taşımaktadır )
Gülüm senin 2.ci çalışmana eridim resmen yaa çok güzel olmuşlar.
hande ellerine sağlık kuzu işi iş çıkarmışın
tüm katılımcılara bol şanş
( felaket burda olağanüstü güzel vaycanına gibi anlarlar taşımaktadır )
Gülüm senin 2.ci çalışmana eridim resmen yaa çok güzel olmuşlar.
hande ellerine sağlık kuzu işi iş çıkarmışın
tüm katılımcılara bol şanş
Spoiler:
Neo_Queen_Serenity nin death note lı saati oldukça sade ve hoş olmuş doğrusu
SailorSun ın ilk saatini çok beğendim.Çeşitli animelerle olması ayrı bir güzellik katmış ^^
neptune ün sweet love lı saatini beğendim.
SailorMarsReiChan in de chibichibi li saati çok şirin.
Baya rekabetli geçicek galiba oylama x)
Ama ben oylamaya katılamayacağım galiba neyse katılanlara bol şans
(Amma uzattım lafı haaa asdfsdadsf xD)
SailorSun ın ilk saatini çok beğendim.Çeşitli animelerle olması ayrı bir güzellik katmış ^^
neptune ün sweet love lı saatini beğendim.
SailorMarsReiChan in de chibichibi li saati çok şirin.
Baya rekabetli geçicek galiba oylama x)
Ama ben oylamaya katılamayacağım galiba neyse katılanlara bol şans
(Amma uzattım lafı haaa asdfsdadsf xD)
..
Bi tane daha yaptım =))
Neyi kaçırdın
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 36 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |