18 Aralık 2009 - Saat Etkinliği 2 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
daha üç saat var neye vaktin yok yaf xP inanmıyorum sana xP
benimkilere baktın mı xP
benimkilere baktın mı xP
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
Ayh çok tatlılar
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
ben de yaptım. belki bir tane daha yaparım ^^
2.si hiç orjinal olmadı ama
Spoiler:
2.si hiç orjinal olmadı ama
Spoiler:
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
teşekkürler ami ^.^
2.yi de akledim. hiç sevmedim ama yinede ekledim. >.<
ben en çok SailorMarsReiChan ve sun'ın ilk saatlerini ve tusako'nunkini beğendim ^^
edit: SSF bence çok tatlı olmuş. *-* çok sevdim ^.^
2.yi de akledim. hiç sevmedim ama yinede ekledim. >.<
ben en çok SailorMarsReiChan ve sun'ın ilk saatlerini ve tusako'nunkini beğendim ^^
edit: SSF bence çok tatlı olmuş. *-* çok sevdim ^.^
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 36 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |