18 Temmuz 2009 - Etkinlik Sonuçları Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Mavi
not:Ben lila,eflatun tonlarını kullandım .....
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Spoiler:
ve arkaplanımda buydu... Ama bunu orada görememek gerçekten moralimi bozdu.Zaten 1.liğe yakışacak bir tasarım değildi ve 1.likte de gözüm yoktu ama emek verdim en azından yarım yamalak finallere girmek istemedim.Neyse...
Flamesniper yazmış:
Sağlık olsun, gelecek ay sistemi geliştirerek çok daha hoş tasarımlar yapabilmenizi sağlayacağım.
İlk banner yarışmalarımızı bilenler bilir, MS PAINT'ten çıkmadır logolar oysa bakın ne kadar ilerledik. Yakın zamanda site ve forum tasarımında da çığır açacağız. Bence bugün çok verimli geçti. Kutluyorum katılan ve emek veren arkadaşlarımızı.
Kısmetse haftaya hotaru-chan'ın teması, ondan sonraki hafta banner etkinliği yapılacak. Ve tekrar forum tasarımı...
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
sailormoooon yazmış:
Hıı ben de o kimin tasarımı diyodum di de onu beğenmiştim o da güzel olmuş eflatun zaten favorim
Flamesniper yazmış:
Uff Flame-chan arka plan süpermiş yanlız rengi falan da süper olmuş
Yupi forum tasarım simdiden başliim ben
4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 81 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |