18 Temmuz 2009 - Helikopter Oyunu Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Bir hafta aradan sonra yine bir Cumartesi gününde ben mamoru-kun sizlerleyim ^^ bugün 3 etkinlik planladım. Bunlardan ilki klasik flash oyun etkinliğimiz. Geçen haftaki gibi 3,8 MB lik devasa bir oyun yerine oldukça basit bir oyun seçtim bu kez. Helikopter oyunu dedim çünkü Türkçeleştirdim oyunu =D
Oyun Hakkında
Farenin sol tuşunu basılı tutarak helikopterinizi yükseltiyor ve bırakarak düşmesini sağlıyorsunuz. Dar bir koridorda önünüze arasıra duvarların çıktığı bir yolda ilerlerken gittikçe hızlanan bir hıza sahip oluyorsunuz. Amacınız gidebildiğiniz kadar uzağa gidebilmek.
Oyundan Görüntü
Oyun Adresi (Giriş Gereklidir):
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/helikopter/
Final ve Kazananlar
Etkinlik saat 19:00'da sona erecek.
Listedeki ilk 3 arkadaşımız sırasıyla 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaktır.
Bugünkü Diğer Etkinlikler
14:00 - Forum Tasarım Yarışması
19:00 - Anahtar Kimde 2 (Oyun)
Bu başlığı Helikopter oyunu ile ilgili soru - cevap için ve tartışma amaçlı kullanabilirsiniz.
Oyun Hakkında
Farenin sol tuşunu basılı tutarak helikopterinizi yükseltiyor ve bırakarak düşmesini sağlıyorsunuz. Dar bir koridorda önünüze arasıra duvarların çıktığı bir yolda ilerlerken gittikçe hızlanan bir hıza sahip oluyorsunuz. Amacınız gidebildiğiniz kadar uzağa gidebilmek.
Oyundan Görüntü

Oyun Adresi (Giriş Gereklidir):
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/helikopter/
Final ve Kazananlar
Etkinlik saat 19:00'da sona erecek.
Listedeki ilk 3 arkadaşımız sırasıyla 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaktır.
Bugünkü Diğer Etkinlikler
14:00 - Forum Tasarım Yarışması
19:00 - Anahtar Kimde 2 (Oyun)
Bu başlığı Helikopter oyunu ile ilgili soru - cevap için ve tartışma amaçlı kullanabilirsiniz.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

kyaaaa pc takııyo yaa T___T pc takılmasa ben yükseltirim bunu ama çok pis takılıyo T___T yaa bu oyunlar bana kopmlo kuruyolar yaa T__T noel babada sağa doğru gidiyodu tanrımm yaa off T___T

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

kyaaaa pc takııyo yaa T___T pc takılmasa ben yükseltirim bunu ama çok pis takılıyo T___T yaa bu oyunlar bana kopmlo kuruyolar yaa T__T noel babada sağa doğru gidiyodu tanrımm yaa off T___T

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 34 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |