19-20 Eylül 2009 - Hayalinizdeki Bayramı Anlatın 2 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
yazı tipinden dolayı kimi Türkçe karekterler doğru düzgün yazılmadı ama kabul olur herhalde bir de arial'la yazarım eğer okunmazsa
üzerine tıklayın böyle küçük küçük uğraşmayın bunu okumaya
edit cümle düşüklüğü olmuş bir dakika onu düzelttim yenisisini koyacağım
sorun giderildi
bu da times new roman*lısı
okuyamazsanız bundan okursunuzz
Bu etkinlik yarında devam edecektir arkadaşlar
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
evett son dakika katılayım dedim sonra 9'a az kaldığını görünce afalladım sonra bi baktım uzamış ben de düzelttim. Açıklamamı yapayım çok saçmaladım canım saçmalamak istedi ben bayramlarımdan ailemden memnunum yanlış anlaşılmasın amca falan dedim ama kan bağsız amca ve kuzenler onlar eğlence amaçlı...
Spoiler:
Prenses Serenetty yazmış:
Bayram gelsin göreceğiz Kısmet..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
*.* etkinlği kaçırdım diye çok üzülüyodum . Neyse ki uzatılmış çok mutlu oldum ^_^ bende katılmaya çalışıcm =)
tusako süpersin ya XD değişik bişey olmuş çok beğendim *.* dark jeanne'ninkide güzel olmuş.klasik olabilir ama güzel dile getirmiş *.* 2. yi koyduğun iyi olmuş cidden okunmuyo birinci xD
tusako süpersin ya XD değişik bişey olmuş çok beğendim *.* dark jeanne'ninkide güzel olmuş.klasik olabilir ama güzel dile getirmiş *.* 2. yi koyduğun iyi olmuş cidden okunmuyo birinci xD
Başımı ağrıttı klasik düşünceler
bende manyaklık yaptım
bakalım beğenecek misiniz
Bu arada Mamoru abi elinden öperim (tabi bütün büyüklerimin ellerini de)
edit:bazı hatalar olmuş düzelttim =) Yeniden düzelttim yarışma bitene kadar devam edebilirim düzeltmeye haha
bende manyaklık yaptım
bakalım beğenecek misiniz
Bu arada Mamoru abi elinden öperim (tabi bütün büyüklerimin ellerini de)
edit:bazı hatalar olmuş düzelttim =) Yeniden düzelttim yarışma bitene kadar devam edebilirim düzeltmeye haha
Pasión de los cielos...
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 38 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |