2 Ağustos 2010 - Wallpaper Yarışması 13 Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Spoiler:
Spoiler:
Bu renkli puantiyeler ne alaka diye düşünebilirsiniz ancak puantiye değil onlar. aslında her biri savaşçıların renkleriyle özelleşmiş gezegenler, böyle uzay falan, öyle işte...
Enee wall etkinliği dedim görür görmez *-* en sevdiğim ps etkinliği *-* resimd eşukela ama... yapamadım T^T ya tamam bitti felan ama bişiler eksik geldi ve ben bulamadım >.< nese artık yaa
Prenses Serenetty seninkine benzemiş biraz sanırım ama ben başladığımda sen koymamıştın yani, yani geçen etkinlikteki gibi bir sorun çıksın istemem bu benim de aklıma geldi ve bu görünüş kimseden özenilmiş yada alınm ış değil >.< posu görünce aile fotoğrafı gibi lan dedim sonra bu geldi aklıma benim ki >.<
Katılanlara başarılar
Prenses Serenetty seninkine benzemiş biraz sanırım ama ben başladığımda sen koymamıştın yani, yani geçen etkinlikteki gibi bir sorun çıksın istemem bu benim de aklıma geldi ve bu görünüş kimseden özenilmiş yada alınm ış değil >.< posu görünce aile fotoğrafı gibi lan dedim sonra bu geldi aklıma benim ki >.<
Katılanlara başarılar
Wall yapamıyorum T-T Ama uzun bi aradan sonra 0 çekmek istedim :p
Herkesin ki çok cici olmuş üü. Gözünüzün bozulmaması dileğiylen T-T
Herkesin ki çok cici olmuş üü. Gözünüzün bozulmaması dileğiylen T-T
Spoiler:
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
Bende katılıyorum Değişiklik olsun istedim..
Bu arada arkadaşlar etkinlik 21:15'te sona erecektir.. 15 dklık bir gecikme ile
Bu arada arkadaşlar etkinlik 21:15'te sona erecektir.. 15 dklık bir gecikme ile
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 29 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |