2 Mayıs 2009 - Arkadaş Listem (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, Sonraki |
Yazar
Aslında bu oyunda genellikle bir kişi birinci olurdu.
Ama bugün ilginç bir olay var...
Tam 7 Kişi BİRİNCİ !
En Çok Arkadaşa Sahip Olanlar:
1. Olanlar
prenses serenity (22)
Arkadaşları: sailormoooon, Mamoru, Artemis, Flamesniper, Buki, EPL Multiplus, Tornado, michi-san, Gold, sailormon-usagi, küçük-melek, Natsume-Mikan, Risa, michiru, Kaptan, fawn_fairy, Wish Stars, matrixsakini, White_MooN, ami, ekin_y, Mercury Power,
matrixsakini (22)
Arkadaşları: michiru, Artemis, prenses serenity, EPL Multiplus, sailormoooon, ami, Flamesniper, White_MooN, fawn_fairy, sailormon-usagi, Risa, küçük-melek, michi-san, Gold, Natsume-Mikan, Tornado, Wish Stars, Mamoru, Buki, Kaptan, ekin_y, Mercury Power,
Risa (22)
Arkadaşları: michiru, Artemis, EPL Multiplus, sailormoooon, küçük-melek, ami, Gold, Buki, michi-san, sailormon-usagi, prenses serenity, White_MooN, Tornado, fawn_fairy, Wish Stars, Kaptan, Natsume-Mikan, Flamesniper, matrixsakini, Mercury Power, ekin_y, Mamoru,
michi-san (22)
Arkadaşları: Artemis, michiru, Tornado, prenses serenity, sailormoooon, sailormon-usagi, ami, EPL Multiplus, Kaptan, Gold, Risa, küçük-melek, Flamesniper, Natsume-Mikan, White_MooN, fawn_fairy, Buki, Wish Stars, Mamoru, matrixsakini, ekin_y, Mercury Power,
EPL Multiplus (22)
Arkadaşları: Buki, Artemis, michiru, sailormoooon, Risa, prenses serenity, Natsume-Mikan, sailormon-usagi, Gold, michi-san, Wish Stars, küçük-melek, Tornado, ami, Flamesniper, fawn_fairy, White_MooN, matrixsakini, Kaptan, Mamoru, Mercury Power, ekin_y,
Gold (22)
Arkadaşları: ami, sailormoooon, küçük-melek, sailormon-usagi, EPL Multiplus, prenses serenity, Artemis, Risa, Natsume-Mikan, michi-san, Mamoru, Wish Stars, Tornado, Flamesniper, White_MooN, Buki, Kaptan, fawn_fairy, matrixsakini, michiru, Mercury Power, ekin_y,
küçük-melek (22)
Arkadaşları: Artemis, Risa, sailormoooon, Gold, michiru, ami, prenses serenity, EPL Multiplus, michi-san, sailormon-usagi, Flamesniper, fawn_fairy, Natsume-Mikan, Tornado, Buki, Wish Stars, White_MooN, Kaptan, matrixsakini, Mamoru, ekin_y, Mercury Power,
8. Olanlar:
- Tornado (21)
- sailormon-usagi (21)
- sailormoooon (21)
- michiru (21)
12. Olanlar:
- ami (20)
- fawn_fairy (20)
* * *
Bu durumda 500 sihir puanı kazandı bu 7 arkadaşımız:
- EPL Multiplus
- Gold
- küçük-melek
- matrixsakini
- michi-san
- prenses serenity
- Risa
Ben puanları vermeye başlasam güzel olur, anca biter
Tüm katılan ve kazanan arkadaşları kutluyorum.
(Sonuçların görülebilmesi için başlık 1 dk kilitli kalacaktır)
Ama bugün ilginç bir olay var...
Tam 7 Kişi BİRİNCİ !

En Çok Arkadaşa Sahip Olanlar:
1. Olanlar
prenses serenity (22)
Arkadaşları: sailormoooon, Mamoru, Artemis, Flamesniper, Buki, EPL Multiplus, Tornado, michi-san, Gold, sailormon-usagi, küçük-melek, Natsume-Mikan, Risa, michiru, Kaptan, fawn_fairy, Wish Stars, matrixsakini, White_MooN, ami, ekin_y, Mercury Power,
matrixsakini (22)
Arkadaşları: michiru, Artemis, prenses serenity, EPL Multiplus, sailormoooon, ami, Flamesniper, White_MooN, fawn_fairy, sailormon-usagi, Risa, küçük-melek, michi-san, Gold, Natsume-Mikan, Tornado, Wish Stars, Mamoru, Buki, Kaptan, ekin_y, Mercury Power,
Risa (22)
Arkadaşları: michiru, Artemis, EPL Multiplus, sailormoooon, küçük-melek, ami, Gold, Buki, michi-san, sailormon-usagi, prenses serenity, White_MooN, Tornado, fawn_fairy, Wish Stars, Kaptan, Natsume-Mikan, Flamesniper, matrixsakini, Mercury Power, ekin_y, Mamoru,
michi-san (22)
Arkadaşları: Artemis, michiru, Tornado, prenses serenity, sailormoooon, sailormon-usagi, ami, EPL Multiplus, Kaptan, Gold, Risa, küçük-melek, Flamesniper, Natsume-Mikan, White_MooN, fawn_fairy, Buki, Wish Stars, Mamoru, matrixsakini, ekin_y, Mercury Power,
EPL Multiplus (22)
Arkadaşları: Buki, Artemis, michiru, sailormoooon, Risa, prenses serenity, Natsume-Mikan, sailormon-usagi, Gold, michi-san, Wish Stars, küçük-melek, Tornado, ami, Flamesniper, fawn_fairy, White_MooN, matrixsakini, Kaptan, Mamoru, Mercury Power, ekin_y,
Gold (22)
Arkadaşları: ami, sailormoooon, küçük-melek, sailormon-usagi, EPL Multiplus, prenses serenity, Artemis, Risa, Natsume-Mikan, michi-san, Mamoru, Wish Stars, Tornado, Flamesniper, White_MooN, Buki, Kaptan, fawn_fairy, matrixsakini, michiru, Mercury Power, ekin_y,
küçük-melek (22)
Arkadaşları: Artemis, Risa, sailormoooon, Gold, michiru, ami, prenses serenity, EPL Multiplus, michi-san, sailormon-usagi, Flamesniper, fawn_fairy, Natsume-Mikan, Tornado, Buki, Wish Stars, White_MooN, Kaptan, matrixsakini, Mamoru, ekin_y, Mercury Power,
8. Olanlar:
- Tornado (21)
- sailormon-usagi (21)
- sailormoooon (21)
- michiru (21)
12. Olanlar:
- ami (20)
- fawn_fairy (20)
* * *
Bu durumda 500 sihir puanı kazandı bu 7 arkadaşımız:
- EPL Multiplus
- Gold
- küçük-melek
- matrixsakini
- michi-san
- prenses serenity
- Risa
Ben puanları vermeye başlasam güzel olur, anca biter

Tüm katılan ve kazanan arkadaşları kutluyorum.
(Sonuçların görülebilmesi için başlık 1 dk kilitli kalacaktır)

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Başlık kilitliyse ilk tebriği ben ediyim
- EPL Multiplus
- Gold
- küçük-melek
- matrixsakini
- michi-san
- prenses serenity
- Risa
Tebrikler

- EPL Multiplus
- Gold
- küçük-melek
- matrixsakini
- michi-san
- prenses serenity
- Risa
Tebrikler

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

yaaT_T 1 tane daha arkadaşım olsaydı keşke
tebriklerr

tebriklerr

Kazananları tebrik ediyorum da....
PUAN İSTERİZ T_T
7 kişi 500 alıyor bi 4 kişi de 400 3 kişi de 300 alamaz mı T_T
Haksızlık bence T_T Puan almak bizim de hakkımız yani T_T Ne olur ki T_T Kendi puanınızı vermiyosunuz T_T Böhü böhü böhü yaaa vallahi böhü yani T_T Saniye farkıyla 500 yerine 0 puan mı alıcam ben T_T
PUAN İSTERİZ T_T
7 kişi 500 alıyor bi 4 kişi de 400 3 kişi de 300 alamaz mı T_T
Haksızlık bence T_T Puan almak bizim de hakkımız yani T_T Ne olur ki T_T Kendi puanınızı vermiyosunuz T_T Böhü böhü böhü yaaa vallahi böhü yani T_T Saniye farkıyla 500 yerine 0 puan mı alıcam ben T_T

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Puanlar verildi ^^
Ne dersin Cenk, bugün Venus Forum'un cimri adminleri için kötü bir gün olsa gerek nihahaha ! XD Neyse arkadaşlar yarın banner etkinliği yapılacak. Forumumuz için Mayıs ayı bannerlarını tasarlamak isteyen herkesi saat 14:00 da foruma bekliyorum.

Ne dersin Cenk, bugün Venus Forum'un cimri adminleri için kötü bir gün olsa gerek nihahaha ! XD Neyse arkadaşlar yarın banner etkinliği yapılacak. Forumumuz için Mayıs ayı bannerlarını tasarlamak isteyen herkesi saat 14:00 da foruma bekliyorum.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

14. sayfa (Toplam 17 sayfa) [ 245 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |