2 Mayıs 2009 - Arkadaş Listem (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17, Sonraki |
Yazar
Bencede öyle olması daha mantıklıydı ^^
Artemis sanırım birçok arkadaşımız da bu hataya düştü ve online olmayanlara teklif gönderdi ilk etapta. Ama sorun değil herkes gayet iyi bir oyun çıkarıyor. 15 dk sonra bakalım kim çevresine herkesi toplamış göreceğiz...
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
benim ümit kalmadı, 17yle bişey olmaz
sailormoonn (Yanıt bekleniyor) (Cenk'e yollayayım derken ilk turda başkasına gitti)
SaILoRSuN (Yanıt bekleniyor) (Gözde yok, dershnanede olabilir hatta)
Kaptan (Yanıt bekleniyor) (online görüp attım ama, oynamıyor sanırım )
Epl multiplus götürür bu oyunu gibime geliyor ^_^
sailormoonn (Yanıt bekleniyor) (Cenk'e yollayayım derken ilk turda başkasına gitti)
SaILoRSuN (Yanıt bekleniyor) (Gözde yok, dershnanede olabilir hatta)
Kaptan (Yanıt bekleniyor) (online görüp attım ama, oynamıyor sanırım )
Epl multiplus götürür bu oyunu gibime geliyor ^_^
1 kişi forumdan ayrıldı.
Maçta böylece sona erdi.Büyük olasılıkla 2-3 kişi 500 SP alacak.
Edit:Kaptan'ın son aktivitesi 19:02 saatinde olmuş.Yani işi var.Bu yüzden şuan sizi kabul etmez.
Maçta böylece sona erdi.Büyük olasılıkla 2-3 kişi 500 SP alacak.
Edit:Kaptan'ın son aktivitesi 19:02 saatinde olmuş.Yani işi var.Bu yüzden şuan sizi kabul etmez.
Kristal Tokyo ve Ay Krallığı'nda yapılan araştırmalarda bulunan tek şey ONUR VE ŞEREF olarak kayda geçirildi. Ölümüne Sailor Moon
Artemis yazmış:
haha sailormoonn biraz zor girer foruma
Bana teklif yollayın arkadaşlar hadi
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
7. sayfa (Toplam 17 sayfa) [ 245 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |