20 Haziran 2009 - Aç Mısın Tok Musun (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
24 kutu içinde yemek, sadece 1 tanesini yemek için!
Yahu Mamoru nerden bulursun böyle enteresan oyunlar dediğinizi duyar gibiyim. Hatta kim bilir oyundaki yemek resimlerini çarşaf çarşaf sergiliyorum diye de kızanlar olabilir. Unutmayalım maksat eğlence =D Tabi eğer bu oyundan sonra kilolarınızda artış olursa benden bilmeyin. Ben yine de uyarıyorum iştah açıcı bir oyun diyebilirim XD
Oyunun Amacı
Klasik Var Mısın Yok Musun dan hiçbir farkı yok. Farkı ödül para değil yemek. Öncelikle hepsinin içinde yemek bulunan 24 kutudan birini seçiyorsunuz. Sonra kutuları tek tek açmaya başlıyorsunuz, hangi yemekleri kaybettiğinizi görüyorsunuz.
Her 3 kutu açtıktan sonra Ahçımız size teklif sunuyor. İster alırsınız ister riske girer daha büyük için savaşırsınız. Puanlamada dikkat etmeniz gereken DOYURUCULUK puanı olarak geçen sayı. Kazananlar ona göre belirlenecek.
Bilgilendirme
- Unutmadan, Herkesin 1 oyun hakkı var ^^
- Herkesin kutularında yemekler farklı sıralanıyor.
- Yemekler Ayva'dan Alabalık'a doğru sıralanır. Bu sıralama keyfidir, siz daha çok doyuruculuk puanı olarak geçen yeri dikkate almalısınız. Buna göre sıralama yapılacaktır.
Oyundan Görüntüler
Burada TOKUM derseniz alıyorsunuz demektir. AÇIM (bu bana yetmez XD) diyorsanız kutu seçmeye devam edersiniz. Taa ki son kutu kalana kadar. Son kutuda son bir teklif alırsınız ve kabul etmezseniz kutunuz açılır. Unutmayın en büyük lokmayı götürmek amaç.
Ve Oyun Adresi!
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/yemek/
* Giriş Gereklidir.
Kazananlar ve Final
Saat 19:30'da sırasıyla 3 arkadaşımız doyuruculuk puanları dikkate alınmak üzere 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaklar...
Bu başlığı soru-cevaplarınız için kullanabilirsiniz.
Yahu Mamoru nerden bulursun böyle enteresan oyunlar dediğinizi duyar gibiyim. Hatta kim bilir oyundaki yemek resimlerini çarşaf çarşaf sergiliyorum diye de kızanlar olabilir. Unutmayalım maksat eğlence =D Tabi eğer bu oyundan sonra kilolarınızda artış olursa benden bilmeyin. Ben yine de uyarıyorum iştah açıcı bir oyun diyebilirim XD
Oyunun Amacı
Klasik Var Mısın Yok Musun dan hiçbir farkı yok. Farkı ödül para değil yemek. Öncelikle hepsinin içinde yemek bulunan 24 kutudan birini seçiyorsunuz. Sonra kutuları tek tek açmaya başlıyorsunuz, hangi yemekleri kaybettiğinizi görüyorsunuz.
Her 3 kutu açtıktan sonra Ahçımız size teklif sunuyor. İster alırsınız ister riske girer daha büyük için savaşırsınız. Puanlamada dikkat etmeniz gereken DOYURUCULUK puanı olarak geçen sayı. Kazananlar ona göre belirlenecek.
Bilgilendirme
- Unutmadan, Herkesin 1 oyun hakkı var ^^
- Herkesin kutularında yemekler farklı sıralanıyor.
- Yemekler Ayva'dan Alabalık'a doğru sıralanır. Bu sıralama keyfidir, siz daha çok doyuruculuk puanı olarak geçen yeri dikkate almalısınız. Buna göre sıralama yapılacaktır.
Oyundan Görüntüler
Burada TOKUM derseniz alıyorsunuz demektir. AÇIM (bu bana yetmez XD) diyorsanız kutu seçmeye devam edersiniz. Taa ki son kutu kalana kadar. Son kutuda son bir teklif alırsınız ve kabul etmezseniz kutunuz açılır. Unutmayın en büyük lokmayı götürmek amaç.
Ve Oyun Adresi!
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/yemek/
* Giriş Gereklidir.
Kazananlar ve Final
Saat 19:30'da sırasıyla 3 arkadaşımız doyuruculuk puanları dikkate alınmak üzere 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaklar...
Bu başlığı soru-cevaplarınız için kullanabilirsiniz.
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
~Silver Heart~ yazmış:
140 ve en düşük 10 (herkes bu puanla bitirir en az).
EPL Multiplus yazmış:
Doyuruculuk Puanları 60 ve üstü olanlar çıkarsa her durumda kaybediyorsun demektir, yemeklerin sürpriz olmasını istediğim için hepsini yazmadım. Kutuları açtıkça onlarla tanışacaksınız ^^
Valla bende 38 doyuruculuk birşey çıktı.O yüzden birinciliğe elveda.
Onu demedim puan tablosunu dedim.
Mamoru yazmış:
Onu demedim puan tablosunu dedim.
Kristal Tokyo ve Ay Krallığı'nda yapılan araştırmalarda bulunan tek şey ONUR VE ŞEREF olarak kayda geçirildi. Ölümüne Sailor Moon
çok lezzetli bir oyun oyuna başladım 2. teklifteyim şu an ama malesef 2. kutuda alabalığı buldum T-T
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
Saat 19:30 da herkes topluca öğrenecek
Unutmayın doyuruculuk 10-140 arası amacınız 140'a en yakına sahip olmak.
Unutmayın doyuruculuk 10-140 arası amacınız 140'a en yakına sahip olmak.
İskender süper duruyodu ..benim kutumdan baklava çıktı malesef 56 doyuruculuğu var..Bu oyunlarda çok şanssızım ya..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Sailor_-_Mars yazmış:
Nasıl klasik yarışmada Maviler Kırmızılar varsa bizde de 60 ve üstü Kırmızı, 60 ve altı mavi gibi iş görür. Eğer Alabalık çıkarsa açtığınız kutulardan size teklifi giderek düşer. Bu yüzden düşük doyuruculuğa sahip yiyecekleri açmaya çalışmalısınız. Anlatmak istediğim bu.
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 41 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |