2011 Festival Prensesi - Hime Seçimi (Sonuçlar) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Ohaaa! XD Hime olmuşum *-* Hime de bizden çıktı dağılın sadsddghg 2. ve 3.ye de bakın hele *-*

Tebrikler Eternal gerçekten çok hoş bi imza *-*
oy kullanamadığma yanarım hala asdfgh
oy kullanamadığma yanarım hala asdfgh
"ilk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın... (C.S.)"
>funnylife<
yenielmakurdu

>funnylife<
yenielmakurdu

Biz müthiş bi grup olduk ♥ himemiz bizde amnesya birincimiz bizde ♥ balıkçılarda da derecemiz varmış *.* ajksdnjaksf. oo biz olmuşuz biz. Şakabiyana bilge tebrik ederim ^-^ resmin çok güzeldi zaten. Eğlendik güldük falan harika bir tanabata daha oldu *.*
O değil de aynı puanla neden ben üçüncü oldum
neyse. O da benim öğrencim açılın hasdbhaf. Oha yalnız ilk üç bizden ♥ kalp bize tekrar.
Ve dey hime moddan çıkar. Prenses falan, höt döt asdsfa.
Evet, saygılar u.u
O değil de aynı puanla neden ben üçüncü oldum

Ve dey hime moddan çıkar. Prenses falan, höt döt asdsfa.
Evet, saygılar u.u

Tebrikler Eternal Moon, tacını güle güle kullan
Japon Balıkçılığı ve Amnesya kazananlarına SP lerini verdim (biriktirin bence yeni şeyler ekleyebilirim o zaman kullanırsınız).
Umuyorum ki bugün sizleri eğlendirebildik. Kısmetse gelecek yıl yine buradayız
Tüm katılan arkadaşlarımıza teşekkürler.

Japon Balıkçılığı ve Amnesya kazananlarına SP lerini verdim (biriktirin bence yeni şeyler ekleyebilirim o zaman kullanırsınız).
Umuyorum ki bugün sizleri eğlendirebildik. Kısmetse gelecek yıl yine buradayız

Tüm katılan arkadaşlarımıza teşekkürler.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Dey dalarım sana *-* Sabahtan beri bizim grup amnesya amnesya diyodun şimdi sizden mi oldum? asdsdfdg uçarım burdan sana ha kadir*
Ben tolgilere ve Tornadocuğuma çok üzüldüm~ çok heveslilerdi be~ tacı bi saniyeliğine takabilirler izin verdim *-* dssfdfdfgh
Oy veren herkese de teşekkürleer <3 beni sizler yarattınız *-*
Ben tolgilere ve Tornadocuğuma çok üzüldüm~ çok heveslilerdi be~ tacı bi saniyeliğine takabilirler izin verdim *-* dssfdfdfgh
Oy veren herkese de teşekkürleer <3 beni sizler yarattınız *-*

Tebrikler Eternalll *-*
Sanırım bu sene Tanabata için ne imza hazırladım , ne de imza kaptım onun dışında da zaten hiç etkilniklere de katılmadım bu sene birazcık sakin geçti Tanabata. Herneyse tekrar tebrikleeer (:
o hime samaa *-*
Sanırım bu sene Tanabata için ne imza hazırladım , ne de imza kaptım onun dışında da zaten hiç etkilniklere de katılmadım bu sene birazcık sakin geçti Tanabata. Herneyse tekrar tebrikleeer (:
o hime samaa *-*

2. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 84 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |