2011 Festival Prensesi - Hime Seçimi (Sonuçlar) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
tebrikler yeni himemiz hayırlı uğurlu olsun ~
seçilen imzayı çok begendim
gönüllerin himesi hımm iyi fikir belki bu şekilde seçilemeyenler çakma taçla mesut olurlar ~
seçilen imzayı çok begendim
gönüllerin himesi hımm iyi fikir belki bu şekilde seçilemeyenler çakma taçla mesut olurlar ~
Ayh kıskançlığın bu kadarı .__. acıdım bi an sana dey .__. asdsdfg yazık lan çocuğa *-* pırıl pırıl tacım şununkine bak .__.
Merak etme doğam tacın emin ellerde*-* seneye de dey ve yandaşı hariç hakeden birine vereceğim merak etme *-*
Tebrik eden herkese tekrar teşekkürler ^^ ~~masalar donatılsın *şıkşık* sdddfsf
dowaa yazmış:
Merak etme doğam tacın emin ellerde*-* seneye de dey ve yandaşı hariç hakeden birine vereceğim merak etme *-*
Tebrik eden herkese tekrar teşekkürler ^^ ~~masalar donatılsın *şıkşık* sdddfsf
ya bir şey dicem bu ne yarışmasıydı yani neyle katılıyoduk yarışmaya
dünya yıkılsa haberim olmucak be O.o
eternal moon tebrikler ne olduğunu bilmesem de
[imghttp://animewallpaperss.webs.com/photos/One-Piece/Zoro_x_Luffy__Strong_World_by_Mcgooen.jpg[/img]
AŞK; karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır.
*ғαιry тαιℓ*
hazel-chan ve esra-chan'la fairy kardeşliği
AŞK; karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır.
*ғαιry тαιℓ*
ya bir şey dicem bu ne yarışmasıydı yani neyle katılıyoduk yarışmaya
[imghttp://animewallpaperss.webs.com/photos/One-Piece/Zoro_x_Luffy__Strong_World_by_Mcgooen.jpg[/img]
*ғαιry тαιℓ*
*ғαιry тαιℓ*
>SERENA< yazmış:
tanabataya özel yaptığımız imzalardaki KIZların güzelliğine göre yapılan bir yarışma. herkes oy veriyor ve en çok oyu alan tanabata himesi oluyor (:
umarım açıklayabilmişimdir asdfhdj.
imza için vinvin'e, ikon için de michiru-chan'a teşekkürleer <3
anladım da tanabata ne
*ғαιry тαιℓ*
*ғαιry тαιℓ*
Joke'N Day yazmış:
Eternal Moon yazmış:
benim de amnesya birinciğim var dağılın asdf.
valla day ne diyim şimdi bu yıl hep 2.deydin hep 2. u.u
ei gelecek sene resmimi sen seçiyosun u.u
@dowaa forumlara da uğrarmış u.u
4. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 84 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |