23 Eylül 2009 - Güzellik Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Bugün saatlerce uğraşıpta katılacağınız bir etkinlik yok.. Bir tane ünlü seçeceğiz ve o ünlü bu sefer bir erkek olacak.O ünlünün güzel çıktığını düşündüğünüz bir resim koyacaksınız.Altınada ünlü hakkında çok kısa fazla abartmadan bilgi vereceksiniz.Akşam güzellerimizi/yakışıklılarımızı oylamaya sunacağız..=)
Örnek:
Adı Soyadı:Kenan Doğulu
Doğum tarihi :31 Mayıs 1974 (1974-05-31) (35 yaşında)
Doğum yeri : Türkiye, İstanbul
Müzik türü: Pop, R&B, caz, elektronik
Aktif yılları :1993 - günümüz
ÖNEMLİ UYARI: Arkadaşlar geçen güzellik yarışmasında herkes favori ünlüsüne oy vermişti ve dış görünüşe kimse bakmamıştı biliyorsunuz.Rica ediyoruzki bu sefer oylamada sadece dış görünüşe bakalım favori ünlüyü bırakalım.En basiti ben bir şebocuyum ama iş güzelliğe geldiğinde şebnem ferahtan daha güzelleri var diye düşünüyorum Lütfen o yüzden favori ünlüyü bırakalım tarafsız oy verelim.. =)
Pretty Guardian Sailor Moon'da rol almış olan ünlüler kullanılmayacaktır.
Yapacağınız bu kadar.İki kişi aynı ünlüyü tanıttıysa ilk tanıtan geçerli sayılacaktır.Her üye tek bir ünlü ile katılacaktır.
Etkinlik 19:30'da sona erecektir..
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli puan verilecektir..
Örnek:
Adı Soyadı:Kenan Doğulu
Doğum tarihi :31 Mayıs 1974 (1974-05-31) (35 yaşında)
Doğum yeri : Türkiye, İstanbul
Müzik türü: Pop, R&B, caz, elektronik
Aktif yılları :1993 - günümüz
ÖNEMLİ UYARI: Arkadaşlar geçen güzellik yarışmasında herkes favori ünlüsüne oy vermişti ve dış görünüşe kimse bakmamıştı biliyorsunuz.Rica ediyoruzki bu sefer oylamada sadece dış görünüşe bakalım favori ünlüyü bırakalım.En basiti ben bir şebocuyum ama iş güzelliğe geldiğinde şebnem ferahtan daha güzelleri var diye düşünüyorum Lütfen o yüzden favori ünlüyü bırakalım tarafsız oy verelim.. =)
Pretty Guardian Sailor Moon'da rol almış olan ünlüler kullanılmayacaktır.
Yapacağınız bu kadar.İki kişi aynı ünlüyü tanıttıysa ilk tanıtan geçerli sayılacaktır.Her üye tek bir ünlü ile katılacaktır.
Etkinlik 19:30'da sona erecektir..
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli puan verilecektir..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Tam İsmi: Robert Thomas Pattinson
Doğum Tarihi: May 13 1986
Şu Anki Yaşı: 23
Memleketi: Londra, İngiltere
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Mavi/Gri
Boyu: 1.85 cm
Ebeveyleri: Annesi Clare, babası Richard
Kardeşleri: Lizzy ve Victoria isimli iki ablası vardır
Çaldığı müzik aletler: Piano ve Gitar
Örnek aldığı aktörler: Jack Nicholson
http://i702.photobucket.com/albums/ww21/iremguc/GIF/Yeni%20Ay%20Movie/2ewpd3k.gif
Şu Dadluluğa Bak Gonşşşuuuuuuuuuuuuu
BİRİCİK PİYANİSTİM BENİM...
Şu Dadluluğa Bak Gonşşşuuuuuuuuuuuuu
BİRİCİK PİYANİSTİM BENİM...
Spoiler:
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 61 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |