23 Eylül 2009 - Güzellik Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Cenk Gürpınar (herkes bilemeyebilir ama hastasıyım)
Cenk Gürpinar (Dogum Tarihi 7 Ocak 1984) 23 yasinda genc ve yetenekli bir Türk Oyuncudur. Acemi Cadı, Esir Kalpler, İlk Göz Ağrısı ve Hayat Bilgisi dizilerinde rol almıştır. Bu dizilerdeki rollerinden en çok dikkat çekeni ise Acemi Cadı olmuştur. Canlandirdi "Cenk" karakteri ile pek çok hayran kazanmıştır. Dizide başrol oyuncularından Selimin arkadaşı olarak rol almaktadır ve dizideki adı gene Cenktir. Pek önemli bir rolü yoktur. Dizideki "Ceren" karakteri ona asiktir ve oda öyle görülür. Ancak daha sonradan diziden çıkar, Ceren ise Murata aşık olur.
Acemi Cadi dizisinden öncesinde ve sonrasinda bircok Reklam Filminde rol almistir. Bunlardan Bazilari: Coca Cola, Discreet, Ülker çikolata, Permatik, Alpet, Ülker Golf, Fiat, Carefour, Ülker Rondo ve Nescafe.
Cenk Gürpinarin Hobileri: At binme, dağ kayağı, hentbol ve vokaldir.
Cenk Gürpinar (Dogum Tarihi 7 Ocak 1984) 23 yasinda genc ve yetenekli bir Türk Oyuncudur. Acemi Cadı, Esir Kalpler, İlk Göz Ağrısı ve Hayat Bilgisi dizilerinde rol almıştır. Bu dizilerdeki rollerinden en çok dikkat çekeni ise Acemi Cadı olmuştur. Canlandirdi "Cenk" karakteri ile pek çok hayran kazanmıştır. Dizide başrol oyuncularından Selimin arkadaşı olarak rol almaktadır ve dizideki adı gene Cenktir. Pek önemli bir rolü yoktur. Dizideki "Ceren" karakteri ona asiktir ve oda öyle görülür. Ancak daha sonradan diziden çıkar, Ceren ise Murata aşık olur.
Acemi Cadi dizisinden öncesinde ve sonrasinda bircok Reklam Filminde rol almistir. Bunlardan Bazilari: Coca Cola, Discreet, Ülker çikolata, Permatik, Alpet, Ülker Golf, Fiat, Carefour, Ülker Rondo ve Nescafe.
Cenk Gürpinarin Hobileri: At binme, dağ kayağı, hentbol ve vokaldir.
Adı Soyadı:Brad Pitt
Ülke:ABD
Doğum Tarihi:18-12-1963
Mesleği:Oyuncu
Tam ismi William Bradley Pitt olan aktör, 18 Aralık 1963’de Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletindeki Springfield’da üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. Pitt ailesi köken olarak İngilizdir. Missouri Üniversitesi’nin Gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena’daki bir Güzel Sanatlar Akademisi’ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood’a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra “Dallas” ve “Another World” gibi dizilerde küçük roller kapmayı başardı. Sinemada ise şansı son derece yaver giden Pitt,şu anda dünyanın en ünlü aktörlerinden biri.Angelina Jolie ile bir kızları olan ünlü aktör yakında sade bir nikahla evlenmeyi düşünüyor.
Made by venüs_princess Muhteşemsin
İsim: Yamashita Tomohisa
Lakaplar: Yamapi, Tomo-chan, TomoPi, Pi, P-chan
Meslek: Aktör , Şarkıcı
Doğum Tarihi: 1985-Nisan-09
Doğum Yeri: Chiba, Japan
Boy: 175
Kilo: 60
Burç: Koç
Kan Grubu: A
Haruka_Sun yazmış:
aynen bende şimdiden geçmiş olsun diyorum demedi deme
http://i702.photobucket.com/albums/ww21/iremguc/GIF/Yeni%20Ay%20Movie/2ewpd3k.gif
Şu Dadluluğa Bak Gonşşşuuuuuuuuuuuuu
BİRİCİK PİYANİSTİM BENİM...
Şu Dadluluğa Bak Gonşşşuuuuuuuuuuuuu
BİRİCİK PİYANİSTİM BENİM...
Spoiler:
3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 61 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |