23 Mayıs 2010 - Benim Forumum (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Arkadaşlarımız nerde bu mamoru? neden görünmüyor 2 aydır diyorlar. E haklılar da tabi. İnsan en azından ayda bir etkinlik yapar değil mi ama ^^
Öncelikle yoğunlaşan çalışmalar dolayısıyla bu uzun araların yaşanmasından dolayı üzgünüm. Lakin kısmetse yaz dönemi (Tahminen 15 Temmuz ve sonrası) eskiden olduğu gibi Cumartesi - Pazar etkinlik yapmaya devam edeceğim. Bu kadar günah çıkartmaktan sonra şimdi gelelim oyun etkinliğine... =D
Oyuna katılan herkes temsili bir etkinlik forumunda MODERATOR oluyor. Sahip olduğu forumda konular açıyor, diğerlerinin katılmasını sağlıyor.
Bir oyuncu kendisine yönetimi verilen forum dışında da konulara, sohbetlere katılabilir (bu istenen bir özellik). Etkinlik 16:30 ~ 21:30 arasında toplamda 5 saat sürecektir. Etkinlik sonunda kalabalığı başına en çok toplayabilmiş olan 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaktır.
(Haftanın Konusu etkinliğini daha önceden oynamış arkadaşlarımız yabancılık çekmeyecektir, size verilen konu rastgele seçilmekte ve ilk giriş yapanlara göre konu sıralaması belirlenmektedir.)
Umuyorum ki eğleneceğiz...
* * *
Hep biz yönettik, şimdi sıra sizde! ahahaha
Kayıt için Adres: http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/forum/
Forum Adresi: http://etkinlik.venusforum.net/
İyi forumlar
Öncelikle yoğunlaşan çalışmalar dolayısıyla bu uzun araların yaşanmasından dolayı üzgünüm. Lakin kısmetse yaz dönemi (Tahminen 15 Temmuz ve sonrası) eskiden olduğu gibi Cumartesi - Pazar etkinlik yapmaya devam edeceğim. Bu kadar günah çıkartmaktan sonra şimdi gelelim oyun etkinliğine... =D
Oyuna katılan herkes temsili bir etkinlik forumunda MODERATOR oluyor. Sahip olduğu forumda konular açıyor, diğerlerinin katılmasını sağlıyor.
Bir oyuncu kendisine yönetimi verilen forum dışında da konulara, sohbetlere katılabilir (bu istenen bir özellik). Etkinlik 16:30 ~ 21:30 arasında toplamda 5 saat sürecektir. Etkinlik sonunda kalabalığı başına en çok toplayabilmiş olan 500, 400, 300 sihir puanı kazanacaktır.
(Haftanın Konusu etkinliğini daha önceden oynamış arkadaşlarımız yabancılık çekmeyecektir, size verilen konu rastgele seçilmekte ve ilk giriş yapanlara göre konu sıralaması belirlenmektedir.)
Umuyorum ki eğleneceğiz...
* * *
Hep biz yönettik, şimdi sıra sizde! ahahaha
Kayıt için Adres: http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/forum/
Forum Adresi: http://etkinlik.venusforum.net/
İyi forumlar

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

mamoru...durdun...durdun...neden şimdi mamoru? Ühühühüh...bi denerim ama hiç sanmıyorum bu kadar iş arasında...gerçi denerim demem bile hata ama...neyse *ağlayarak gider*

Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:

Hazırlamak 2 saat aldı doğal değil mi
Bu arada ilk başlarda forum kalabalıklaşana kadar pek bir etkinlik görmeyebilirsiniz. Yeni oyuncularla konu sayısı da artacaktır. Fazla emek vermenize gerek yok, ilgi çekici bir konu açın ve katılmalarını bekleyin

Bu arada ilk başlarda forum kalabalıklaşana kadar pek bir etkinlik görmeyebilirsiniz. Yeni oyuncularla konu sayısı da artacaktır. Fazla emek vermenize gerek yok, ilgi çekici bir konu açın ve katılmalarını bekleyin

ben bir şey anlamadım
Kendime seçilmiş olan şiir ve hikaye forumu.Ben mi yazıcam yoksa şairlerin şiirlerini de koyabilir miyim

Kendime seçilmiş olan şiir ve hikaye forumu.Ben mi yazıcam yoksa şairlerin şiirlerini de koyabilir miyim

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

Ballı kaptan o____O o bana gelmeliydi T__T benimki de Okul Yaşantısı.. değiş tokuş var mı? xD eheh neyse dolduralım bakalım~~ ^^

tusako yazmış:
Elbette yapabilirsin

Sanırım bilgisayar oyunlarıyla aran yok, istersen konunu değiştireyim?
Konu açmakta serbestsiniz. Konunuzla ilgili -tartışma yaratacak- bir şeyler bulursanız bu sizin yararınıza olacaktır ^^

minako-chan yazmış:
Sahip olduğun konu ile ilgili bir başlık açabilirsin.
Bu konu ile ilgili en çok ilgini çeken şey olabilir mesela,
Ardından da diğerlerinin paylaşımlarına katıl ve başlığına birilerinin yazı yazmasını bekle. Hepsi bu kadar ^^

en sevdiğim konu geldi
Ne güzel yahu.Hikaye haznemi boşalttım.50 tane hikaye var kaydettiğim klasörüme.Seçip seçip koyicim

Ne güzel yahu.Hikaye haznemi boşalttım.50 tane hikaye var kaydettiğim klasörüme.Seçip seçip koyicim

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

allahım bana tarihi olaylar geldi ya
yapıyoruz birşeyler
>.<

http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^
animelist aldım yuhaa ^ . ^

Bu arada yarışmaya katılmak zorunda değilsiniz, arkadaşlarımızın paylaştığı konulara yorumlar yapabilirsiniz, yarışmadan ziyade bu bir sosyallik alanıdır ^^

1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 57 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |