23 Mayıs 2010 - Benim Forumum (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 |
Yazar
o kadar mitoloji döktürdüm üstüne diğer yerlere koştum ve ödev yaptım XD ama işe yaramadı sanırım XD ama eğlenceliydi...kısmet öteki etkinliklere...
kazanaları kutlarım
kazanaları kutlarım

Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:

teşekkürler arkadaşlar valla bende anlamadım yarım saat içinde 7.likten 3.lüğe yükselidm bu aralar ful 3.yüm bakalım hayırlısı
kazanamasaydımda üzülmezdim çok eğlenceliydi çünkü
diğer kazanan ve katılan arkadşlarımıda tebrik ediyorum
kazanamasaydımda üzülmezdim çok eğlenceliydi çünkü

diğer kazanan ve katılan arkadşlarımıda tebrik ediyorum

1. beklemiyordum doğrusu
Çünkü; sadece başlık açtım xD
Day ve minako chan kutlarım.
Day seni özellikle kutlarım.Kıl payı 1. oldum
Minako-chan seni daha daha kutlarım.3.lüğe yarım saatte yükseldin ^^
ben kendimi de tebrik ediyorum.Çünkü; en başından beri liderliği elimde tuttum.Zor olmadı tabii ki de
Minako şanssın var.Söyle şansa bir ara da bana uğrayıversin xD

Çünkü; sadece başlık açtım xD
Day ve minako chan kutlarım.
Day seni özellikle kutlarım.Kıl payı 1. oldum

Minako-chan seni daha daha kutlarım.3.lüğe yarım saatte yükseldin ^^
ben kendimi de tebrik ediyorum.Çünkü; en başından beri liderliği elimde tuttum.Zor olmadı tabii ki de

Minako şanssın var.Söyle şansa bir ara da bana uğrayıversin xD

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

kazananları tebrik ederim
her ne kadar sınava çalışmak zorunda olsam da
dayanamayıp kalkıp geldim
maksat çorbada benim de tuzum bulunsun
ayrıca etkinlik çok güzeldi yaz tatilinde bi daha istiyoruzzz

her ne kadar sınava çalışmak zorunda olsam da

ayrıca etkinlik çok güzeldi yaz tatilinde bi daha istiyoruzzz

By Gold (Esin*mm harikasın *-*)

Mamoooooooooooo T_____T
Ama bu bana yapılmaaazz T__T Acı çekiyorum şu an T___T Dün giremedim nete daha doğrusu girdim ama etkinlik yok diye çıktım -.-" Logoyu değiştirip gittin bi daha uğramaz bu dediydim :/ off mamoo T__T kınıyor seni ben~ şimdi taaa ne zamana etkinlik olur :/ sen bile bilmiyosundur >.< Neyse Mamoru'ya burdan sitemimi belli ettim U__U
Kazananları kuru kuru tebrik ediyor~ Eğlenenleri kınıyorum >.< (Bensiz eğlenemezsiniz efendim U__U)
Ama bu bana yapılmaaazz T__T Acı çekiyorum şu an T___T Dün giremedim nete daha doğrusu girdim ama etkinlik yok diye çıktım -.-" Logoyu değiştirip gittin bi daha uğramaz bu dediydim :/ off mamoo T__T kınıyor seni ben~ şimdi taaa ne zamana etkinlik olur :/ sen bile bilmiyosundur >.< Neyse Mamoru'ya burdan sitemimi belli ettim U__U
Kazananları kuru kuru tebrik ediyor~ Eğlenenleri kınıyorum >.< (Bensiz eğlenemezsiniz efendim U__U)

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

Şu yigenine soraydın ben sana söylerdim Doğacık u__u çok pis eğlenceik valla parti marti vardı.. üf üf..
sen gelme msne olacağı buydu u.u muha~

4. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 57 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |