23 Nisan 2010 - Wallpaper (23 nisan özel) |
Yazar
Evet arkadaşlar..Biliyorsunuz bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.Etkinliğimiz bugüne özel olsun istedim.Bilirsiniz eskiden resim derslerinde bugüne özel resimler çizerdik.Hatta dünyanın üzerinde elele tutuşmuş çocuklar,üzerlerinde bayraklar felan olurdu.Şimdi bu sefer sizden bunu photoshop,paint tarzı programları kullanarak yapmanızı isteyeceğim.Daha yaratıcı olmak için çocuk bayramını chibi anime karakterlerini kullanarakta anlatabilirsiniz...
Küçük bir örnek..
Kurallar
1.Boyutlar size kalmış birşeydir yeterki fazla abartılmasın.
2.Yaptığınız tasarımı JPEG formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
3.Her üyenin 1 tane tasarım ile katılma hakkı vardır.
4.El ile çizim olamayacaktır.Photoshop ve paint gibi programlar kullanılacaktır..(başka istediğiniz programlarıda kullanabilirsiniz)
5.Etkinlik 20:00'a kadar devam edecektir.
Kazananlara
1.500 Sp
2.400 Sp
3.300 Sp verilecektir..
Kolay gelsin
Küçük bir örnek..
Spoiler:
Kurallar
1.Boyutlar size kalmış birşeydir yeterki fazla abartılmasın.
2.Yaptığınız tasarımı JPEG formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
3.Her üyenin 1 tane tasarım ile katılma hakkı vardır.
4.El ile çizim olamayacaktır.Photoshop ve paint gibi programlar kullanılacaktır..(başka istediğiniz programlarıda kullanabilirsiniz)
5.Etkinlik 20:00'a kadar devam edecektir.
Kazananlara
1.500 Sp
2.400 Sp
3.300 Sp verilecektir..
Kolay gelsin
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Ortaya böyle bir şey çıkması ilginç tabii hiç böyle bir düşüncem yoktu
evet onlarda bir zamanlar çocuktular
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
son yapılanın yazısı pek güzel olmuyor ama hepsi güzel elinize sağlık
biraz özenti ve saçma oldu ama ilk defa katılıp ilk defa yapıyorum genede umarım beğenirsiniz ..Bu arada ben jpeg formatına çewirmiyorum direk koyuyorum.. umarım kızmazsınız
biraz özenti ve saçma oldu ama ilk defa katılıp ilk defa yapıyorum genede umarım beğenirsiniz ..Bu arada ben jpeg formatına çewirmiyorum direk koyuyorum.. umarım kızmazsınız
Sailorsebnem çok şirin olmuş yerim ben onları *-* bayrakları falan koymak çok iyi olmuş çok anlamlı *-*
Neo-Queen Serenity o çizgi olmasaymış daha iyi olucakmış ^^"
yaptığım en tuaf wallpaper xD daha farklı bişeyler yapabilirdim çok tuaf görünüyor nedense gözüme ama venüse kırk yılın başı girmişken etkinliğe katılmamak olmazdı
Neo-Queen Serenity o çizgi olmasaymış daha iyi olucakmış ^^"
yaptığım en tuaf wallpaper xD daha farklı bişeyler yapabilirdim çok tuaf görünüyor nedense gözüme ama venüse kırk yılın başı girmişken etkinliğe katılmamak olmazdı
Spoiler:
Ben çekilsem mi o__O
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 12 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |