24 Aralık 2009 - Userbar Yarışması Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bugün Userbar yapacağız.Ancak bu sefer konu sadece Sailor Moon ile sınırlandırılmayacaktır..
Userbarlar, forumda imza olarak kullandığı ve kendi ilgi alanları ya da ilgi duyduğu yazılımlarla ilgili bilgi veren 350x20 boyutunda küçük grafiklerdir.
Örnek
Kurallar:
1.Tüm anime karakterlerini kullanarak userbar yapabilirsiniz.
2.Her üyenin en fazla 2 tane userbar ile katılma hakkı vardır.
3.Boyutlar yukarıda verdiğim örnekteki gibi olacaktır.Yani 350x20 boyutunu kullanacağız.
4.Etkinlik 21:30'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlar
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllendirileceklerdir.
Userbarlar, forumda imza olarak kullandığı ve kendi ilgi alanları ya da ilgi duyduğu yazılımlarla ilgili bilgi veren 350x20 boyutunda küçük grafiklerdir.
Örnek
Kurallar:
1.Tüm anime karakterlerini kullanarak userbar yapabilirsiniz.
2.Her üyenin en fazla 2 tane userbar ile katılma hakkı vardır.
3.Boyutlar yukarıda verdiğim örnekteki gibi olacaktır.Yani 350x20 boyutunu kullanacağız.
4.Etkinlik 21:30'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlar
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllendirileceklerdir.
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
dArk JeaNNe anime olacak
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
[spoiler]
Ay Savaşçı'sız olmaz
spoiler]
Ay Savaşçı'sız olmaz
spoiler]
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 22 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |