24 Nisan 2009 - Kendi Savaşçını Yarat Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Etkinliğin ismi kendi savaşçını yarat.Ben kendi elbisesi ile savaşan bir savaşçı görmedim açıkçası Üstelik giysi giydirme yarışmalarımız zaten oluyor.Elbiseyi ozaman giydirirsin..
Bugün başka etkinlik olmayacak.Zaten çarşamba ve cuma günleri bir tane etkinlik oluyor.
Bu arada çok güzel iş çıkartmışsınız.Hepsine bayıldım özellikle Sailorsun ve amininkini daha çok sevdim..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
aklıma bir şey gelmiyor artık ağlacağım düşün düşün nereye kadar bir ara kuzenle kafa kafaya verip çizimiştik ama çizimle katılamayormuşuz Asrayı(kuzen) öldüreceğim şimdi gözleri maşallah çok güzel görüyor tüh ya o kadar çizdiğim neyse bir dahakine
eğer ilham perileri bir ara başıma konarlarsa yaparım bir şeycikler
herkes çok güzel yapılmış bayıldım hepside yav
Edit: Cenk şöyle fanartlı fanfactionlu yarışma yapar mısın yakınlarda
eğer ilham perileri bir ara başıma konarlarsa yaparım bir şeycikler
herkes çok güzel yapılmış bayıldım hepside yav
Edit: Cenk şöyle fanartlı fanfactionlu yarışma yapar mısın yakınlarda
Pasión de los cielos...
usagi_836** resmi kaydederken adı yazarsın ya onun altında da format seçme şeysi olur ordan jpg/jpeg'i bul, seç öyle kaydet ve resmi buraya gönder. ^^
bu da benimki katılmicam dedim ama dayanamadım
NOT: TAMAMEN KENDİ YAPIMIMDIR!
bu da benimki katılmicam dedim ama dayanamadım
NOT: TAMAMEN KENDİ YAPIMIMDIR!
Mutlu Festivaller!
Mutlu Festivaller!
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 48 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |