24 Ocak 2009 - Hayvan Bekçisi (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar

15 dkdır oynuyorum ama süre çok hızı ilerlemekte. ne kadar kırarsam kırayım oysaki mynette süre bu kadar hızlı gitmemekte.
herkese iyi eğlenceler ...

herkese iyi eğlenceler ...

By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.

ben pes ediyorum ki zaten yaklaşık bir saattir internet bağlantısı olmadığı için puanlarım gelmiyo bir kere 10bin küsürlü bişe yapmıştım o da bağlantı olmadığı için eklenmemiş
nese oynayanlara başarılar dilerim ve nasıl yaaptınız o kadar puanı diye sormak istiyorum

nese oynayanlara başarılar dilerim ve nasıl yaaptınız o kadar puanı diye sormak istiyorum

Yaa arkadaşlar yeter oynamayın artık ya da oynayın beni geçmeyin xD yeter zaten geçemiyorum oynamayın artık 4'tüm 5 oldum xD yeter sakın oynamayın ya da oynayın dediğim gibi beni geçmeyin xDxD

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

oh be doğru dürüst bir skor yapabildim pes etmemek gerekiyormus 

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

Sonuçlar:
İlk 3'e Girenler:
1. sailormoooon 20490 - 500sp
2. küçük-melek 17670 - 400sp
3. usagi-tsukino 17610 - 300sp
Kutlarım Cenk süper bir skor ^^ (Bunu en yüksek derecesi 590 olan birinden duyuyorsun tabi). Puanlar az sonra verilecek...

İlk 3'e Girenler:
1. sailormoooon 20490 - 500sp
2. küçük-melek 17670 - 400sp
3. usagi-tsukino 17610 - 300sp
Kutlarım Cenk süper bir skor ^^ (Bunu en yüksek derecesi 590 olan birinden duyuyorsun tabi). Puanlar az sonra verilecek...

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 48 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |