25 Nisan 2009 - I Love You (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Bugünkü flash oyun etkinliğimizde "ping pong" türü oyunları daha önce oynamış olan arkadaşlarımızın hiç zorlanmayacağı bir oyun olan I love you mania'yı seçtik. Hikayede 3 erkek bir kıza aşklarını ilan ediyorlar. Karakter seçiminde hangisiyle oynayacağınıza karar verin. Siz ona kalp atıyorsunuz o size geri gönderiyor. Bu sırada ortada geçen hediye paketleri, öpücük vs. alarak puan kazanıyorsunuz.
Maç 5 set üzerinden oynanıyor ve eğer kızı geçerseniz bir sonraki tura geçiyorsunuz. Oyunu kaybetmemek için tüm turlarda başarılı olmalısınız. Ama bu size puan kazandırmaz. Puan için mutlaka hediye paketleri toplamanız gerekir.
Sadece fareyi kullanarak karakterinizi yönlendirin.
Oyun Adresi
Giriş yapmanız gereklidir:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/love/
Oyundan Görüntüler
Final Saati ve Kazananlar
Flash oyun etkinliği 19:30'da sona eriyor.
Listede en iyi ilk 3 puanı yapanlar: 500, 400, 300sp kazanıyorlar.
Bugün extra bir etkinlik daha var, saat 18:00'da başlayacak.
Bol Eğlenceler ^^
Bugünkü flash oyun etkinliğimizde "ping pong" türü oyunları daha önce oynamış olan arkadaşlarımızın hiç zorlanmayacağı bir oyun olan I love you mania'yı seçtik. Hikayede 3 erkek bir kıza aşklarını ilan ediyorlar. Karakter seçiminde hangisiyle oynayacağınıza karar verin. Siz ona kalp atıyorsunuz o size geri gönderiyor. Bu sırada ortada geçen hediye paketleri, öpücük vs. alarak puan kazanıyorsunuz.
Maç 5 set üzerinden oynanıyor ve eğer kızı geçerseniz bir sonraki tura geçiyorsunuz. Oyunu kaybetmemek için tüm turlarda başarılı olmalısınız. Ama bu size puan kazandırmaz. Puan için mutlaka hediye paketleri toplamanız gerekir.
Sadece fareyi kullanarak karakterinizi yönlendirin.
Oyun Adresi
Giriş yapmanız gereklidir:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/love/
Oyundan Görüntüler
Final Saati ve Kazananlar
Flash oyun etkinliği 19:30'da sona eriyor.
Listede en iyi ilk 3 puanı yapanlar: 500, 400, 300sp kazanıyorlar.
Bugün extra bir etkinlik daha var, saat 18:00'da başlayacak.
Bol Eğlenceler ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
güzelmişş
ik turu alınca cesaret geldi ama sonrası felaket o kadar puanı yapmak büyükbaşarı
tahta oyun kraliçemiz sailormoon-usagi çıktı
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Yanıltıcı Bilgi var burada.
5 set üzerinden değil 9 set üzerinden oynanılıyor. 5 seti alan maçı alır.
Bu arada oyun kraliçesi tahttan indirildi yerine tahta oyun kralı geldi.
Ama oyun kralının işi şuan bitti. saat 18:00'te tekrar oynarız.
5 set üzerinden değil 9 set üzerinden oynanılıyor. 5 seti alan maçı alır.
Bu arada oyun kraliçesi tahttan indirildi yerine tahta oyun kralı geldi.
Ama oyun kralının işi şuan bitti. saat 18:00'te tekrar oynarız.
Kristal Tokyo ve Ay Krallığı'nda yapılan araştırmalarda bulunan tek şey ONUR VE ŞEREF olarak kayda geçirildi. Ölümüne Sailor Moon
kıran kırana geçiyor bu maçlar yahu 4-2 den 5-4 aldığım maçtaki stresi bi ben bilirim
şimdi de 3-0dan 5-3 çevirdim hadi hayırlısı,
yalnız bu biraz fazla hızlanıyor, kaç round bu oyun? her an kaybedebilirim, zorlanmaya başladım ciddi ciddi.
edit: ilk oynayışında 14.round'da 5-3 le turnuvaya veda ediyor artemis
şimdi de 3-0dan 5-3 çevirdim hadi hayırlısı,
yalnız bu biraz fazla hızlanıyor, kaç round bu oyun? her an kaybedebilirim, zorlanmaya başladım ciddi ciddi.
edit: ilk oynayışında 14.round'da 5-3 le turnuvaya veda ediyor artemis
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 44 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |