25 Temmuz 2009 - Denizin Kenarında Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Tabi yazabilirsin, ama bunu mesajını düzenleyerek yapman doğru olur.
%22 yapan bir arkadaşımız var, diğerleri %20 yi geçemedi henüz.
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
yüzde 29 oldu
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
%16 oldu şimdiye kadar en yüksek bu ^^' anladım ki benim ikna gücüm yok umarım arkadaşlarımdan biri böle bişi yapmaya kalkışmaz yoksa yandık neyse ben pes ediyorum kazananın ne dediğini öğrenmek isterim şahsen
edit: gaza geldim bir daha denicem =)
edit: gaza geldim bir daha denicem =)
Bomba gibi bir ipucu daha geliyor (Yoksa kazanan çıkmayacak XD):
O neden şikayetçi? Dürüst davranmayan insanlardan, yalancılardan.
Ona neyi anlatmalıyız? Kaybedenin o olmadığını, hayatı kazanması gerektiğini, güzel şeyler hak ettiğini çünkü sevmeyi bildiğini.
Anahtar cümle sadece moral verme üzerinedir. Bunlara dikkat ederek "daha uzun" cümleler oluşturun. Çünkü anahtar kelime tam 235 karakter
O neden şikayetçi? Dürüst davranmayan insanlardan, yalancılardan.
Ona neyi anlatmalıyız? Kaybedenin o olmadığını, hayatı kazanması gerektiğini, güzel şeyler hak ettiğini çünkü sevmeyi bildiğini.
Anahtar cümle sadece moral verme üzerinedir. Bunlara dikkat ederek "daha uzun" cümleler oluşturun. Çünkü anahtar kelime tam 235 karakter
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Lord Kunzite yazmış:
doğru söylüyorsun bende bırakıyorum 20 dakikadır bir ikna edemedim yok %6 yok %9 bırak senle mi uğraşıcam ya öl git yan cehennemde olan sana olucak oğlanda senden kurtulmuş olucak denizin dibine çok inş.
mamoru ben 2 saatten beri onu söylüyorum dinlemiyo ya
Mamoru benden bu kadar kod: #98532
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 57 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |