26 Temmuz 2010 - Anime Takvimi Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Bu takvim 2010 Temmuz ayına ait olcak.İstediğiniz anime karakterlerinden birini ya da birkaçını (bu size kalmış birşey) dahil edebileceğiz..
Benden size basit bir paint örneği;
Fma serisinden Winry
Kurallar:
1.Her üye bir takvim ile katılacaktır.
2.İstediğiniz anime karakterlerini seçmekte özgürsünüz.
3.Boyutlar size kalmış birşeydir.
4.Size yukarıda örnekte verdiğim gibi 2010 Temmuz ayının takvimini yapacaksınız.(Günler yukarıdaki örnekte sırayla verilmiştir)
5.Takvimlerinizin formatları JPEG olmalıdır.
6.Etkinlik 20:00'da sona erecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir..
Kolay Gelsin..
Benden size basit bir paint örneği;
Fma serisinden Winry
Kurallar:
1.Her üye bir takvim ile katılacaktır.
2.İstediğiniz anime karakterlerini seçmekte özgürsünüz.
3.Boyutlar size kalmış birşeydir.
4.Size yukarıda örnekte verdiğim gibi 2010 Temmuz ayının takvimini yapacaksınız.(Günler yukarıdaki örnekte sırayla verilmiştir)
5.Takvimlerinizin formatları JPEG olmalıdır.
6.Etkinlik 20:00'da sona erecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir..
Kolay Gelsin..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
StarFire~ yazmış:
sailormoooon yazmış:
Sanırım iyi okumadın
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
lanet olsun ya >,< yapamıcam ben neyse denicem bu yarışmayı bekliyordum ve bu zamana denk geldi yapmaya çalışıcam olmazsa ne yapalım kısmet
Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin
şu takvim çok uğraştırdı resme uğraşmadım ama eğlendim yaparken
neyseki mesajımı yazmadan önce başlamıştım da böyle bitti herkese başarılar ^^
neyseki mesajımı yazmadan önce başlamıştım da böyle bitti herkese başarılar ^^
Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin
gama süper olmuş lan hinata *-*
geçen sefer lacusu kullandım ilk miku kullanışım bu bir defa >,>
geçen sefer lacusu kullandım ilk miku kullanışım bu bir defa >,>
Bir tanede ben yapaym dedim ama 26'yı unuttuğumu fark ettim. 6-16-26 vb. sayılardan nefret ede ede eklemeyeceğim aklımın ucundan geçmezdi Bir tane daha yapıcam, yada şunu düzenlemeye çalışıcam. Gerçi dedemlere falan gidecekmişiz kandil için benimde şansıma eğer yetiştirirsem koyarım yeni yaptığımı geldiğimde yetiştiremezsem buda nuterlinesq stil takvim olur. 26'nın hor görülüp dışlanması sonucu eklenmemiş olması. Eveeet sebep bu olabilir Ama yetiştirirsem dediğim gibi 26'lı tam bir takvim olur.
Düzenleme: 26'nın var olduğu takvim. *-*
Düzeltme fırsatı buldum gibi bir şey.
Düzenleme: 26'nın var olduğu takvim. *-*
Düzeltme fırsatı buldum gibi bir şey.
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |