27 Aralık 2009 - Tombala Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Tombalasız bir yeni yıl düşünülemez! E haliyle yılın belki de son oyun etkinliğini Tombala yapalım dedik (tabi bu fikri verdiği için dowaa'ya da buradan teşekkürlerimi yolluyorum xD)
Nasıl Oynanır?
Oyun için aşağıda verilmiş olan adrese giriş yaptıktan sonra size özel 4 tane kart gösterilecektir. Bunlardan birini seçerek oyun alanına girersiniz.
Seçtiğiniz kartla yarışacaksınız. Oyun alanında bir çekilişçi başı tayin ediyoruz (Bu benim tabi xD). Sohbet bölümünde !cekilis yazdığım zaman 1-100 arasında ve daha önce çıkmamış rastgele bir sayı torbadan çekilir. Ve bu numara kartınızda varsa işaretlersiniz.
Sizin işaretlemeniz oyunun kazananını belirlemek açısından önemlidir, eğer çıkan bir sayıyı işaretlemezseniz liderler tablosunda görünmeyeceğiniz gibi, kazanmış olsanız bile işaretlemediğiniz için işaretleyip Tombala yapan kazanır ^^ Bu nedenle çekiliş sonucu çıkan numarayı kartınızdan mutlaka işaretleyin...
Her kart 15 sayı bulundurur. 3 satırdan her biri 1 çinko sayılır, 2 çinko ve Tombala şeklinde gider. Oyun ilk 3 kişi belirlenene kadar devam eder.
Oyuna Katılma
Saat 16:00'da oyuncu alımları başlar ve 10 dakika sürer. 16:10'dan itibaren oyun alanına giremezsiniz (yanlışlıkla kapatsanız da giremezsiniz). Dolayısıyla 16:00-16:10 arasında oyun alanında olsun katılacak arkadaşlarımız.
Oyun Adresi: http://forum.venus.gen.tr/tombala/
Kazananlar: 500, 400, 300 sihir puanı alacaklar.
Oyun Süresi: Tahmini 30 dakika
Girişler başlamıştır ^^ Bol eğlenceler...
Nasıl Oynanır?
Oyun için aşağıda verilmiş olan adrese giriş yaptıktan sonra size özel 4 tane kart gösterilecektir. Bunlardan birini seçerek oyun alanına girersiniz.
Seçtiğiniz kartla yarışacaksınız. Oyun alanında bir çekilişçi başı tayin ediyoruz (Bu benim tabi xD). Sohbet bölümünde !cekilis yazdığım zaman 1-100 arasında ve daha önce çıkmamış rastgele bir sayı torbadan çekilir. Ve bu numara kartınızda varsa işaretlersiniz.
Sizin işaretlemeniz oyunun kazananını belirlemek açısından önemlidir, eğer çıkan bir sayıyı işaretlemezseniz liderler tablosunda görünmeyeceğiniz gibi, kazanmış olsanız bile işaretlemediğiniz için işaretleyip Tombala yapan kazanır ^^ Bu nedenle çekiliş sonucu çıkan numarayı kartınızdan mutlaka işaretleyin...
Her kart 15 sayı bulundurur. 3 satırdan her biri 1 çinko sayılır, 2 çinko ve Tombala şeklinde gider. Oyun ilk 3 kişi belirlenene kadar devam eder.
Oyuna Katılma
Saat 16:00'da oyuncu alımları başlar ve 10 dakika sürer. 16:10'dan itibaren oyun alanına giremezsiniz (yanlışlıkla kapatsanız da giremezsiniz). Dolayısıyla 16:00-16:10 arasında oyun alanında olsun katılacak arkadaşlarımız.
Oyun Adresi: http://forum.venus.gen.tr/tombala/
Kazananlar: 500, 400, 300 sihir puanı alacaklar.
Oyun Süresi: Tahmini 30 dakika
Girişler başlamıştır ^^ Bol eğlenceler...
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Ve etkinlik sona erdi.
Kazananlar
1. *SeRoS* (500 sp)
2. tusako (400 sp)
3. dowaa (300 sp)
4. ami
Sonuncular: Cenk ve mamoru xD
Tebrikler arkadaşlar ^^
Kazananlar
1. *SeRoS* (500 sp)
2. tusako (400 sp)
3. dowaa (300 sp)
4. ami
Sonuncular: Cenk ve mamoru xD
Tebrikler arkadaşlar ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Tombalada yenilseydim bayağı üzülürdüm =D iyi oynarımda XDXD üçüncü müçüncü sonuca bakın yendim >.< çok eğlenceliydi yılın son oyun etkinliği ^^ katılamayanlar derdinize yanın >.<
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
Ama ben daha beş dakka önce geldim Haksızlık
En azından alımlar 45 dakka filan olmalı
Neyse kazananları tebrik ederim xP
En azından alımlar 45 dakka filan olmalı
Neyse kazananları tebrik ederim xP
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
dowaa senden iyi oynayanlar varmış.bende güzel oynardım.ama bizim yeni pc de de sorun var galiba.bir saniye bizim tarayıcı da sorun var XD
yılın son etkinliği iyi yılın ilk etkinliğine katılıcam.mamoru yeni etkinlik ne zamana?
yılın son etkinliği iyi yılın ilk etkinliğine katılıcam.mamoru yeni etkinlik ne zamana?
Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 32 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |