27 Ocak 2010 - İmza-Avatar Hazırlama Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Haftalardır imza-avatar yarışması yapmıyorduk..Şimdi photoshopları konuşturma zamanı geldi
Bugün imza-avatar yarışmasında istediğiniz bir resmi seçip onu imza-avatar yapamayacaksınız.Size imza-avatar yapmanız gereken resmi ben vericem ve onu kullanacaksınız.Bu resim Sailor Mercury/Ami'nin resmi olacak...
Daha önce bu yarışmayı Usagi ile yapmıştık bugün ise Sailor Mercury/Ami karakterini kullanacağız...
İşte imza-avatar'da kullanmanız gereken resim:
Size Sailor Daydream'den imza-avatar örneği:
Bu örnek sadece imza-avatar örneğidir.Siz benim yukarıda gösterdiğim resimle avatar-imza yapacaksınız.
Kurallar
1.Avatar ve imza ikilisinde yukarıda gösterdiğim resmi kullanacaksınız.
2.Her üyenin 1 tane avatar ve imza ikilisi ile katılma hakkı vardır.
3.Avatar-imza boyutlarını yukarıda örnekteki gibi ayarlı olmalı.Yani avatarın boyutu 100x100,imza boyutu 450x250 olacaktır.
4.Biliyorsunuz İmzalara yazılar yazılır.Yazacağınız yazı ''Sailor Mercury'' ya da ''Ami Mizuno'' olmalıdır ...
5.Avatar-imza ikilisini Jpeg formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
6.Etkinlik 18:30'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500, 2.400 , 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin..
Bugün imza-avatar yarışmasında istediğiniz bir resmi seçip onu imza-avatar yapamayacaksınız.Size imza-avatar yapmanız gereken resmi ben vericem ve onu kullanacaksınız.Bu resim Sailor Mercury/Ami'nin resmi olacak...
Daha önce bu yarışmayı Usagi ile yapmıştık bugün ise Sailor Mercury/Ami karakterini kullanacağız...
İşte imza-avatar'da kullanmanız gereken resim:
Size Sailor Daydream'den imza-avatar örneği:
Spoiler:
Bu örnek sadece imza-avatar örneğidir.Siz benim yukarıda gösterdiğim resimle avatar-imza yapacaksınız.
Kurallar
1.Avatar ve imza ikilisinde yukarıda gösterdiğim resmi kullanacaksınız.
2.Her üyenin 1 tane avatar ve imza ikilisi ile katılma hakkı vardır.
3.Avatar-imza boyutlarını yukarıda örnekteki gibi ayarlı olmalı.Yani avatarın boyutu 100x100,imza boyutu 450x250 olacaktır.
4.Biliyorsunuz İmzalara yazılar yazılır.Yazacağınız yazı ''Sailor Mercury'' ya da ''Ami Mizuno'' olmalıdır ...
5.Avatar-imza ikilisini Jpeg formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
6.Etkinlik 18:30'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500, 2.400 , 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
chii~chan yazmış:
Tabiki bu sana kalmış birşey..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Cenk bi kere de ps çalışması yapma be Q__Q Bilmiyosun sanki burda ps özürlüler duruyo kapı gibi.. <_<"
Neyse katılacak arkadaşlara başarılar~~ ^__^
Neyse katılacak arkadaşlara başarılar~~ ^__^
O kadarını ben de biliyorum ^_^ Ben sadece yalnızca grafik etkinlikleri olmasın başka etkinlikler de olsun demek istemiştim. Biraz üstü kapalı söyledim sanırım ^_^
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 74 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |