28 Temmuz 2010 - Fan Fiction Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Uzun zamandır fanfic yapmıyorduk.Şimdi mamoru'nun yazdığı kurallar aynen geçerlidir.Tekrar yazma gereği duymadan mamoru'nun yazısını alıntı olarak kullanıyorum
Kazananlara
1.500 2.400 3.300 Spleri verilecektir..
Etkinlik 19:30'da sonlanacak ve oylamaya geçilecektir..

mamoru yazmış:
Kazananlara
1.500 2.400 3.300 Spleri verilecektir..
Etkinlik 19:30'da sonlanacak ve oylamaya geçilecektir..

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

woww fanficciler başarılar diliyorum
yeteneksiz ben yine katılamıyorum 

Jeremy bu kadar tatlı olma! Bebeğimi gölgeliyorsun:(
Dünyamın 8. harikasına giden yol...

Ben anlamadım ^^' şöyle ki benim önceden yazdığım tam bir hikaye yok >.< özeti de yok dolayısıyla XD ama öle bi yazı varmış gibi kendim bir özet sunabiliyormuyum *-* ve anime karakteri adı zorunlumu XD ve sadece bi kaç cümle özetmi XD bumu olay XD yani bizden istenen 

katılalımmm
Hikayemde Amie Mizuno,Minna Aino adlı en iyi arkadaşının ölümünden sonra onu hayallerinde yaşatır.Ve bir gün gelip bir savaşta kaybolan Amie,Minna'nın daima yanında olduğunu anlar.
Hikayemde Amie Mizuno,Minna Aino adlı en iyi arkadaşının ölümünden sonra onu hayallerinde yaşatır.Ve bir gün gelip bir savaşta kaybolan Amie,Minna'nın daima yanında olduğunu anlar.

hadi yaa bitek ben varııım
mütiş fanficleriniz var irma usagi tsukiano neden katılmıyosunuz
NOT:ikisi sadece örnek
mütiş fanficleriniz var irma usagi tsukiano neden katılmıyosunuz
NOT:ikisi sadece örnek

Jessica Mizoshima yoğun çalışmalarıyla Tokyo'daki en iyi okula gitmeye hak kazanmış bir lise öğrencisi. Hayalini kurduğu okul ona beraberinde yalnızlıklar getirir. Okula gelen yeni bir hoca (Andrew fox) onun hayatını değiştirir ve hayatının eksik parçası olan AŞK'ı tamamlar. Jessica i ailesi sandığı kişilerin aslında onu evlad edinmiş olduklarını öğrenir ve kendini onu korumak üzere Andrew tarafından görevlendirilmiş iki arkadaşı (Miyuki ile Ayumi) ve Andrew ile sınırsız bir macerada bulur.
Unutulan geçmişi onu kovalamaktadır...
Unutulan geçmişi onu kovalamaktadır...

Kendi Fanfiğim Yabancıyı hikayevi bir dille anlattım aslında kısa oldu ama kurallar öyleymiş. Uzunluğu 1 word sayfasıdır eğer kısalt derseniz uyarım...ama akşama kalır....Herkese başarılar
Yabancının Hikayesini okumak isterseniz buyrun http://forum.venus.gen.tr/yabanci-t8702.html
Not: Başlığı antony ahmet açmıştır çünkü bu hikayeye başladığım zamanlarda lanetliydim (tatilde de diyebilirsiniz)
Spoiler:
Yabancının Hikayesini okumak isterseniz buyrun http://forum.venus.gen.tr/yabanci-t8702.html
Not: Başlığı antony ahmet açmıştır çünkü bu hikayeye başladığım zamanlarda lanetliydim (tatilde de diyebilirsiniz)
Olmuyor....Sürekli Çevremdekilere Zarar Vermekten Bıktım...

özet humm...Açıkçası elimde hikaye yok...Ama yazabilirim...Küçüğünden bi tane...Var ama açıklamadım ben onları... Ancak benimki yabancı kadar ünlenmiş bir hikaye değil sonuç olarak 1-0 yenik başlayacağım...Tüh...
@Gama ;
Yani hikayenin olması gerek...
@Day;
Anime isminin zorunlu olduğunu gösteren bir şey yok *-*
@Gama ;
Alıntı:
Yani hikayenin olması gerek...
@Day;
Anime isminin zorunlu olduğunu gösteren bir şey yok *-*
Pasión de los cielos...

Sanırım sadece tanıtımı koyuyoruz hikayenin o zaman sadece tanıtımını yapayım.
Imm,bir moda tutkunu,bir ajan,kötü kalpli bir melek veya aptal bir peri,hayır Lantu hiçbiri olamayacak kadar değişik bir kızdı.Lantu bir su cadısı olarak yaşıyordu,Rini ile ettiği kavgadan sonra her fırsatta yeni bir arkadaş edininen Lantu Poppy Mylen'in başına gelmeyen kalmaz.Kötülüklerle savaşmış,sınavlardan geçip büyümüş,bir gün Lantu'nun veda etmesi gerekmiştir.O gün kraliçenin yardımıyla indirildiğinde,kendisini hastanede bulan Lantu bir Rüya gördüğünün farkına vardığında,kendi eski kişiliğini unutup yepyeni iyi bir kız olmuştur.
(Hikayemde o günlerde gelecek)tabiisi..
Ama birde hikayenin sadece birkaç bölümünü okumak isterim derseniz:
[Link]
Imm,bir moda tutkunu,bir ajan,kötü kalpli bir melek veya aptal bir peri,hayır Lantu hiçbiri olamayacak kadar değişik bir kızdı.Lantu bir su cadısı olarak yaşıyordu,Rini ile ettiği kavgadan sonra her fırsatta yeni bir arkadaş edininen Lantu Poppy Mylen'in başına gelmeyen kalmaz.Kötülüklerle savaşmış,sınavlardan geçip büyümüş,bir gün Lantu'nun veda etmesi gerekmiştir.O gün kraliçenin yardımıyla indirildiğinde,kendisini hastanede bulan Lantu bir Rüya gördüğünün farkına vardığında,kendi eski kişiliğini unutup yepyeni iyi bir kız olmuştur.
(Hikayemde o günlerde gelecek)tabiisi..
Ama birde hikayenin sadece birkaç bölümünü okumak isterim derseniz:
[Link]

Bu kargaşaya hemen bir son veriyorum.Millet öncelikle hikayenizin olması gerekiyor ama sizlerin bu yarışmaya yazacağı hikayenin mini bir özetidir.Yani bütün hikaye değil..Mesela -prenses serenıtty- adlı üyemiz yapmış koymuş ona benzer olacak çok uzun olmasın yoksa elenirsiniz.Lord sende biraz daha kısaltabilirsin. (: Ayrıca hikayenin tamamınıda nerdeyse oranın linkini vererek koyup burdan da merak edenler okusun diyebilirsiniz.Umarım anlaşılmıştır. (: Son olarak konular anime veya manga olmak zorunda değil. (:
Lacrimis struit insidias cum femina plorat. 🌙

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 31 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |