28 Temmuz 2010 - Fan Fiction Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Tamamen bonustur. içimden gelmiştir. gerekirse itina ile silinir

Spoiler:

sebnem-san bittim öldüm yani!
ne süper bi hikayedir bu tanrım
koptum len XD
resim desen ayrı bi şey
cidden süper!
ne süper bi hikayedir bu tanrım

resim desen ayrı bi şey

benim hikayem "Selene"
özet
özet
Spoiler:

Ah gözde annem olacaktı >.< xD efsun la yıkar geçerdi ama... laptopu bzuk >.< şarjımı ney bitiyodu xD ben de sonsuz nefesle katılırdım ama
yok etkinliklere katılmıcem uzun süre XD istemiyorum U.U katılacaklara başarılar *-*

Oy verin ya da vermeyin.Zaten pek oy bekleyen bir insan değilim.Ben sadece yazarken o kadar rahatlıyorum ki.Her neyse özet adına hikayeden bir kısım koydum çünkü özeti bu;
Özet:
Tamamı:
Özet:
Spoiler:
Tamamı:
Spoiler:
BURCUYU SEWIOM BZ SUPERISSS ERIN HEATHERTONU GECTIIIK ZAAAA AYIQ OL 

Kim kazanırsa kazansın...Kim hayransa hayran olduğu hikayeye versin...Açıkçası umrumda değil...
LORELEI
Özet
Tamamı
http://forum.venus.gen.tr/lorelei-t10021.html
LORELEI
Özet
Spoiler:
Tamamı
http://forum.venus.gen.tr/lorelei-t10021.html
Pasión de los cielos...

michiru yazmış:
Teşekkürler michiru

Merhaba ben de "Efsun Öğretisi" hikayem ile katılıyorum:
Hikayenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz:
http://forum.venus.gen.tr/efsun-ogretisi-t7495-0.html
Özeti:
Palomita sıradan sevgisiz ve monoton bir hayata sahiptir. Onu hayata bağlayan tek şey hayal gücüdür. Ancak en iyi arkadaşı, abisi, annesi ve babasını ondan uzaklaştıran en büyük neden de budur. Böyle çekilmez bir hayatın içinde Palomita geceleri kötü kabuslar ve ona seslenen bir kadının sesi yüzünden yüreğinde bir acı ile hayatı gittikçe beter hale gelmeye başlar. Kabusunu realist arkadaşına anlatırken gerçekten olan kabusu esnasında buz bakışlı ve altın saçlı bir adam onu öldürmeye kalkarken gümüş saçlı kızıl gözlü iki adamın ortaya çıkışı her şeyin tam bir değişim içine girmesini başlatır. Aynı yerde üç ay sonra ise kanlı bir kızıl taş ortaya çıkar bedeninin içinden. Bu iki adamın altın ile gümüş efsun ustaları ve kendisinin de yüreğindeki sesin sahibi olan “Kutsal Hanım” ile bağa sahip Pusula olduğunu öğrenen Paomita bundan sonra Hangi efsun ustasının yanında olacağına, kanlı kızıl taşın sınavları sonucunda kızıl efsuncu mu yoksa bir kölemi olacağına, kutsal Hanımı bulup bulamaması gerektiğine kadar bir.ok seçim yapması gerekecektir. Palomita "Geleceğin efsunla yazıldıysa..." diyerek başlayan yolsuluğunda her öğreti ile bir gerçeğin daha farkına varmakta va hem kendini hem de etrafındakileri daha yakından tanımaktadır. Geri bıraktıklarını da unutmamak gerek elbette...Dostluk, ihanet, aşk, ölüm, mutluluk, hüzün, acı gibi birçok duyguyu flea, flearka, efsuncular, insanoğulları ve daha birçok ırkın içinde bulunduğu fantastik bir yolculukta size hissettirecek bir hikayeyi okumaya hazıır olun.
Bazı bölüm kapaklar/ imzaları:
Bazı öğretiler:
Öğreti 1: Doğumuna ya da Ölümüne Karar Veremezsin ama Yaşam Tarzını Sen Seçersin.
Öğreti 5:Ey karanlık içindeki ruh uzaklardaki yıldızlara bahşederken kendini içindeki yıldızı söndürme.Tüm yıldızlar çoktan yok oldu beklide ama o sen yaşattığın sürecek sana yol gösterecek olandır.
Öğreti 15: Bazen sevdiklerinin uzağındayken başka sevgiler de keşfedersin.O vakit geldiğinde kalbini kilitlemeye çalışma çünkü sevgi iz bırakır.

Hikayenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz:
http://forum.venus.gen.tr/efsun-ogretisi-t7495-0.html
Özeti:
Palomita sıradan sevgisiz ve monoton bir hayata sahiptir. Onu hayata bağlayan tek şey hayal gücüdür. Ancak en iyi arkadaşı, abisi, annesi ve babasını ondan uzaklaştıran en büyük neden de budur. Böyle çekilmez bir hayatın içinde Palomita geceleri kötü kabuslar ve ona seslenen bir kadının sesi yüzünden yüreğinde bir acı ile hayatı gittikçe beter hale gelmeye başlar. Kabusunu realist arkadaşına anlatırken gerçekten olan kabusu esnasında buz bakışlı ve altın saçlı bir adam onu öldürmeye kalkarken gümüş saçlı kızıl gözlü iki adamın ortaya çıkışı her şeyin tam bir değişim içine girmesini başlatır. Aynı yerde üç ay sonra ise kanlı bir kızıl taş ortaya çıkar bedeninin içinden. Bu iki adamın altın ile gümüş efsun ustaları ve kendisinin de yüreğindeki sesin sahibi olan “Kutsal Hanım” ile bağa sahip Pusula olduğunu öğrenen Paomita bundan sonra Hangi efsun ustasının yanında olacağına, kanlı kızıl taşın sınavları sonucunda kızıl efsuncu mu yoksa bir kölemi olacağına, kutsal Hanımı bulup bulamaması gerektiğine kadar bir.ok seçim yapması gerekecektir. Palomita "Geleceğin efsunla yazıldıysa..." diyerek başlayan yolsuluğunda her öğreti ile bir gerçeğin daha farkına varmakta va hem kendini hem de etrafındakileri daha yakından tanımaktadır. Geri bıraktıklarını da unutmamak gerek elbette...Dostluk, ihanet, aşk, ölüm, mutluluk, hüzün, acı gibi birçok duyguyu flea, flearka, efsuncular, insanoğulları ve daha birçok ırkın içinde bulunduğu fantastik bir yolculukta size hissettirecek bir hikayeyi okumaya hazıır olun.
Bazı bölüm kapaklar/ imzaları:

Bazı öğretiler:
Öğreti 1: Doğumuna ya da Ölümüne Karar Veremezsin ama Yaşam Tarzını Sen Seçersin.
Öğreti 5:Ey karanlık içindeki ruh uzaklardaki yıldızlara bahşederken kendini içindeki yıldızı söndürme.Tüm yıldızlar çoktan yok oldu beklide ama o sen yaşattığın sürecek sana yol gösterecek olandır.
Öğreti 15: Bazen sevdiklerinin uzağındayken başka sevgiler de keşfedersin.O vakit geldiğinde kalbini kilitlemeye çalışma çünkü sevgi iz bırakır.

Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:

Sun abladan sonra kazanma gibi bi hedefim tabiki yok XD ama içimden katılmak geldi *-*
Sonsuz Nefes~~
Özet
Hikayenin aslı: http://forum.venus.gen.tr/sonsuz-nefes-t9671.html
Bi kaç görsel *-*
Sonsuz Nefes~~
Özet
Spoiler:
Hikayenin aslı: http://forum.venus.gen.tr/sonsuz-nefes-t9671.html
Bi kaç görsel *-*
Spoiler:

<Daydream> yazmış:
gözde annem derken

bu arada hikaye yazma konusunda bol miktarda fikre sahip olup da yazmaya üşenen bi kişicik olarak yarışmaya sadece oylama kısmında katılabileceğim, şimdiden herkese başarılar

EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı

Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı

domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 31 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |