29 Kasım 2009 - Death Note (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Adsdaf XD Öyle yapyıorum da beni aydınlatmanız gereken bi konu var gel msn e XD
Yahu herkes aynı karakteri seçmiş Bu ne ya
Edit: Lanet olsun, anladım! Neden anladım ki bütün eğlence kaçtı
Edit: Lanet olsun, anladım! Neden anladım ki bütün eğlence kaçtı
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
ben sni eleyecektm xD ben bişi dicemde olmaz şimdi xD soru gibi ama sorarsam anına giderim ben xD
diyemeden doğa eledi beni
biri benim ölüm defterimi aldı adı yazamadan ben tıkladım tıkladım ama yazamıodm xD sonra eledim üü xD o defter yok mu xD
hatta ilk dowaayı yazacaktım xD o olmayınca mamoruyu denedim amaa bi yere tıkayamadım xD
diyemeden doğa eledi beni
biri benim ölüm defterimi aldı adı yazamadan ben tıkladım tıkladım ama yazamıodm xD sonra eledim üü xD o defter yok mu xD
hatta ilk dowaayı yazacaktım xD o olmayınca mamoruyu denedim amaa bi yere tıkayamadım xD
Ei-chan beni eledi
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 71 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |