29 Kasım 2009 - Death Note (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
yaa sonuna kadar gelmiştim T__T matrixsakini-nee-san bana yapılır mı bu T__T
Not:Elediklerim kusura bakmsın ben onları farkında olmadan elediğimi sonradan farkettim XD Zaten ben de elendim XD
Not:Elediklerim kusura bakmsın ben onları farkında olmadan elediğimi sonradan farkettim XD Zaten ben de elendim XD

Kazananlar
1. rei ve matrixsakini (500 sp)
3. Eternal Moon (matrixsakini tarafından elendi, 300 sp)
Ayrıca radyo etkinliğinde:
1. soru: deli_kiz (150 sp)
2 ve 3. soru: matrixsakini (300 sp)
1. rei ve matrixsakini (500 sp)
3. Eternal Moon (matrixsakini tarafından elendi, 300 sp)
Ayrıca radyo etkinliğinde:
1. soru: deli_kiz (150 sp)
2 ve 3. soru: matrixsakini (300 sp)

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Evet elediklerimin listesi ^^
Sun-chan ilk kurbanımdı.. üzgünüm sun-sama T-T anlamadan bişiler yaptım =D
Sonra Tornado aldı defeteri ve msn'den bana "seni öldürcem nihahhaa~~" dedi bende bunun üzerine hadi ordan len dedim ve hakkın rahmetine kavuştu =D
sonra sweet witvh gitti =D sonra birileri daha sonra mamor çok kaldı sen dedim yolladım =P ve rei beni ham yaptı o.Ô
edit:
mamo 2.'ye noldu yaa T-T ben de vardım noluyoo leeennn
Sun-chan ilk kurbanımdı.. üzgünüm sun-sama T-T anlamadan bişiler yaptım =D
Sonra Tornado aldı defeteri ve msn'den bana "seni öldürcem nihahhaa~~" dedi bende bunun üzerine hadi ordan len dedim ve hakkın rahmetine kavuştu =D
sonra sweet witvh gitti =D sonra birileri daha sonra mamor çok kaldı sen dedim yolladım =P ve rei beni ham yaptı o.Ô
edit:
mamoru yazmış:
mamo 2.'ye noldu yaa T-T ben de vardım noluyoo leeennn

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

kısa günün kârı ne kadar oyunu anlayamadan sere tarafından öldürülsemde üü. x) ama oda deneme esnasında ölmüş xD
150 SP bunada şükür
150 SP bunada şükür

Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]

Zavallı hachi xP Bugün radyo dinleyemiyorum etkinlik isterim diye çırpınıyordu onu da kaçırdı xP
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

T-T çok kötü bir durumdayım T-T heralde dünyadaki en eğlenceli etkinliği kaçırdım T-T ağlamak istiyorum T-T ağlıyorum zaten T-T geçmiş olsun artık bir dahaki sefere diye diye canım çıktı artık demiyorum T-T kazananları tebrik ederim

matrixsakini yazmış:
Olsun 3. oldum ya gene xD Affettim falan =P

inanmıyorum böyle bir oyunu kaçırdım
neyse kazananları tebrik ederim 

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 71 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |