29 Mart 2009 - Etiket Yarışması 2 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
sağol da^^
onlar zaten imzaydı
ve sahipliler
Usagi_Seiya yazmış:
kızz bu kenarları tırtıkları nasıl yaptın pf de bnada sölermisin?
bu sırada etkinliği yeni gördüm katılamıcam ben michiru*mun kileri ve kankam white moonun kini beğendim ve tabi usagi_seiya nınkini diğerleride çok hoş ama faworilerim bunlar...
Usa-chan arigatto
Venüs Forum kardeşliğiiii *-*:
Spoiler:
Usagi*Seiya FC
Spoiler:
Arkadaslar vallahi resimleri yaparkan cok kucuktu ama sonra yaptiklarima bakinca ekranla bir olduklarini gordum,simdi burda nasil olucak bilmiyorum,buyuk olursa ozur dileruim.
Ha bu arada White_Moon,Tornado ve Usagi_Seiya etiketleriniz cok guzel ben beyendim,secim cok zor olucak.
Bunlar da benden.Ama neden boyutlarinin bu kadar buyuk olduklarini anlamis diyilim.
Hepinize tsk bu arada 2 ci resmi duzeltdim.
Ha bu arada White_Moon,Tornado ve Usagi_Seiya etiketleriniz cok guzel ben beyendim,secim cok zor olucak.
Bunlar da benden.Ama neden boyutlarinin bu kadar buyuk olduklarini anlamis diyilim.
Hepinize tsk bu arada 2 ci resmi duzeltdim.
çok güzel olmuşlar
4. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 96 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |