29 Nisan 2009 - Giysi Giydirmek 3 Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Ben Mamoru gibi uygun manken bulamadım ama bulmak için elimden geleni yaptım Bugün giydireceğimiz kişi Hotaru..
İşte giydireceğiniz manken burda:
Size benden bir tane örnek:
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 20:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Ben Mamoru gibi uygun manken bulamadım ama bulmak için elimden geleni yaptım Bugün giydireceğimiz kişi Hotaru..
İşte giydireceğiniz manken burda:
Size benden bir tane örnek:
Spoiler:
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 20:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Bir sorum var cenk sende benden bıktn ama sormak geldi içimden
şimdi herkezde Photoshop yok bazıları Paintten katılıyor dolayısı ile kalite bakımından Photoshopçular bence bir adım önde giriyorlar ....
Photoshopçular ayrı Paintçiler ayrı yarışsa daha adaletli olmazmı ....
şimdi herkezde Photoshop yok bazıları Paintten katılıyor dolayısı ile kalite bakımından Photoshopçular bence bir adım önde giriyorlar ....
Photoshopçular ayrı Paintçiler ayrı yarışsa daha adaletli olmazmı ....
Olmuyor....Sürekli Çevremdekilere Zarar Vermekten Bıktım...
Lord Kunzite yazmış:
Senden bıkarmıyım o nasıl söz
Neden paint kullananlar PhotoShop öğrenme gayretinde bulunmuyorlar da bana iş çıkartmaya çalışıyorlar (Bunu sana söylemiyorum ) Bence Photoshop öğrendikten sonra katılsınlar öyle daha adaletli olur.Ben 2 yarışma birden yapamam üzgünüm
Myanimelist:
bayılıyorum bu etkinliğe umarım katılabilirim ^^
sailormoooon yazmış:
Photoshop nasıl öğreniliyor.Ben şimdi sorsam sana ne diyecekler.Çünkü rakip çıkartmak istemiyorlar.Bundan dolayı Lordumuza hak veriyorum.
Kristal Tokyo ve Ay Krallığı'nda yapılan araştırmalarda bulunan tek şey ONUR VE ŞEREF olarak kayda geçirildi. Ölümüne Sailor Moon
Lord Kunzite yazmış:
Bunun cahillikle hiç alakası yok yetenekle alakası var..
Bak bunu ben birkaç yıl önce mamoru'nun yaptığı etkinlikte sadece paint kullanarak yaptım..
Spoiler:
Dediğim gibi yetenekli olan kazanıyor.Photoshop'u iyi kullanan kazanmıyor.Yetenekli olan ...
Myanimelist:
SaİlOrCoSmOs yazmış:
Lacrimis struit insidias cum femina plorat. 🌙
SaİlOrCoSmOs yazmış:
SaİlOrCoSmOs yazmış:
1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 77 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |