29 Ocak 2010 - Wallpaper Yarışması 11 Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Aslında yoğun istek üzerine şiir etkinliği düşünüyordum..Ancak bugün ps etkinliği yapasım geldi..Pazartesi günü büyük ihtimal şiir etkinliği olacaktır...
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericeğim.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..Konumuz Outer Senshi
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 1024x768 olacak.Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım.
Daha önce yaptığımız wallpaper yarışmasını Tornado kazanmıştı.İşte wallpaper yarışması birincimiz Tornado'nun eseri.
Kurallar
1.Boyut 1024x768 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşesine venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5.Duvar kağıdınıza ''Outer Senshi'' yazmalısınız..
6.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
7.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
8.Saat 19:00'da etkinlik sona erecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericeğim.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..Konumuz Outer Senshi
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 1024x768 olacak.Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım.
Spoiler:
Daha önce yaptığımız wallpaper yarışmasını Tornado kazanmıştı.İşte wallpaper yarışması birincimiz Tornado'nun eseri.
Kurallar
1.Boyut 1024x768 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşesine venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5.Duvar kağıdınıza ''Outer Senshi'' yazmalısınız..
6.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
7.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
8.Saat 19:00'da etkinlik sona erecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
çok hızlı gittim acelem var o.o"
Spoiler:
işte bu da benimki dozo ...
Spoiler:
Arkadaşlar farklı resimler kullanmayın sakın..Sadece benim verdiğim resim kullanılacaktır..Farklı resimler kullananlar oylamaya alınmayacaklardır...(farklı resimden kastım karakterlerin başka resimleridir)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |