3 Mayıs 2009 - Banner Tasarım Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Merhabalar, bugün yine aylık olarak düzenlenen bir etkinlikte yardımlarınız gerekiyor. Mayıs ayı boyunca kullanacağımız banner/logoları tasarlamak için hazır mıyız?
Tasarım Kuralları
1. Boyut şu andaki banner ile aynı olmalıdır (795x240).
2. Bugünkü tasarımlarınızda konu "Diğer Anime Karakterleri". Bu ay boyunca Sailor Moon karakterlerini ve tasarımları kullanılmayacaktır. Buna uygun olarak beğendiğiniz diğer bir anime ya da karakterleri ile ilgili istediğiniz gibi banner hazırlayabilirsiniz.
3. Herkesin tek banner gönderme hakkı vardır. Final zamanına kadar bu bannerı değiştirebilirsiniz.
Final ve Kazananlar
- Oylama 19:30 - 21:00 arası yapılacaktır.
- Kazanan ilk 3 kişi, 500, 400, 300 sp kazanacaklar.
(Bannerlarınızı Sailor Club'daki Yarışmaya Katıl bölümünden göndermelisiniz)
Kolay gelsin ^^
Tasarım Kuralları
1. Boyut şu andaki banner ile aynı olmalıdır (795x240).
2. Bugünkü tasarımlarınızda konu "Diğer Anime Karakterleri". Bu ay boyunca Sailor Moon karakterlerini ve tasarımları kullanılmayacaktır. Buna uygun olarak beğendiğiniz diğer bir anime ya da karakterleri ile ilgili istediğiniz gibi banner hazırlayabilirsiniz.
3. Herkesin tek banner gönderme hakkı vardır. Final zamanına kadar bu bannerı değiştirebilirsiniz.
Final ve Kazananlar
- Oylama 19:30 - 21:00 arası yapılacaktır.
- Kazanan ilk 3 kişi, 500, 400, 300 sp kazanacaklar.
(Bannerlarınızı Sailor Club'daki Yarışmaya Katıl bölümünden göndermelisiniz)
Kolay gelsin ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
ben katılamıyorum
herkese başarılar kolay gelsin arkadaşlar^^
herkese başarılar kolay gelsin arkadaşlar^^
Tornado yazmış:
Sakın sen bilirsin gerçi Kimsenin Alice'ye oy vereceklerini sanmıyorum
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 120 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |