3 Mayıs 2009 - Banner Tasarım Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Ben maviyi çok sevdiğim ve müzisyen olduğum için Risa'ya verdim..Gayet güzel olmuş Risa Ama bu demek olmuyorki diğerleri kötü..Emin olun katılanların hepsi hakediyo şu an bence..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Venüs Minako yazmış:
tşkkr ederim cnm ^^
ya ciddn seçmek çok zor ya kendime verdm ama baya tereddüt ettm versem mi diye
.
McFly ♥
ayy ben kime oy vericem şimdi hepsi çok güzel olmuş ya hepiniz emek harcadınız sonuçta ^_^hachiko bence şimdiki daha güzel olmuş mavili
risa ve deli-kız arasında kalmıştım ^^oyum deli-kız a gitti ama cidden hepsi harikaydı*-*
herkezinki çok güze olmuş ama bence (en azından benim için) karakter seçimi çok önemliydi deli kız seni kutluyorum çok güzel bi kararla tamaki^yi seçmişsin *-* oyumu düşünmeden attım...Ama sakın yanlış anlaşılmasın herkezinkini beğendim ama birinin baskın çıkması gerekti ve deli kız bunu başardı allhım felsefe ^^'' susuyorum : ))
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
oy verenlere teşekkür ederim =) herkesin çalışması çok güzel
@dowaa
tamaki <3 *-* ilk aşklarımdandı o yüzden onu seçtim ki köpek yavrusu bakışlarına bitiyorum onun dur ya kaçıncı bölümdü o hemen bulmalıyım onu
@dowaa
tamaki <3 *-* ilk aşklarımdandı o yüzden onu seçtim ki köpek yavrusu bakışlarına bitiyorum onun dur ya kaçıncı bölümdü o hemen bulmalıyım onu
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
hachiko ilk yaptığını daha çok beğenmiştim ama lovely de çok güzel olmuş *-*
diP NoT. buldum buldum 14. bölüm gazetecilik kulübü ile röportaj yapıcaklardı *-* ayy oturup hepsini tekrardan izleyesim geldi renge-chan, bossa nowa-kun, lobelia *-*
diP NoT. buldum buldum 14. bölüm gazetecilik kulübü ile röportaj yapıcaklardı *-* ayy oturup hepsini tekrardan izleyesim geldi renge-chan, bossa nowa-kun, lobelia *-*
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
6. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 120 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |