3 Şubat 2010 - Film Afişi Hazırlamak Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
teşekkür ederim Tonado, mervelgirl ve Hachiko
son zamanlarda en populer olan filmlerden bir afiş uyarlamak istedim ve aklıma twilight geldi Usagi Bella, Mamoru Edward, Seiya da Jacob rollerinde tam de new moon gibi aslında mamorunun yokluğunda seiya kendini gösterir xD
___
ami, afişin çok hoş olmuş ^.^ çok şirin arkaplandaki resim de çok hoşuma gitti
son zamanlarda en populer olan filmlerden bir afiş uyarlamak istedim ve aklıma twilight geldi Usagi Bella, Mamoru Edward, Seiya da Jacob rollerinde tam de new moon gibi aslında mamorunun yokluğunda seiya kendini gösterir xD
___
ami, afişin çok hoş olmuş ^.^ çok şirin arkaplandaki resim de çok hoşuma gitti
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
SailorSun afişine bayıldım *-* yazılarla daha da hareketlendirmişsin ve resimleri yerleştirişin de çok iyi.
imza by Daydream *-*
Spoiler:
SSF, harika bir afiş *-*
imza by Daydream *-*
Spoiler:
benim favorim umi
ben yapcaktım onu birisi benden önce davranmış bu kişi umi oluyo xD ilk gördüğümde hayır yaa diye çığlık atmıştım
sonrada böyle bir şey çıktı ^^
Teşekkürler umi (senin gibi birinden bunu duymak wow o.O)
usagididem ikiz sağol teşkür xD
ben yapcaktım onu birisi benden önce davranmış bu kişi umi oluyo xD ilk gördüğümde hayır yaa diye çığlık atmıştım
sonrada böyle bir şey çıktı ^^
Teşekkürler umi (senin gibi birinden bunu duymak wow o.O)
usagididem ikiz sağol teşkür xD
Vinnie~
güzel etkinlik ben katılamıyorum ^^" denedim bişeyler ama olmadı XD sonra da vazgeçtim oy veririm bende (:
umi-chan ve ami-chan'nın afişlerini çok beğendim^_^
sun abla'nınkini göremedim ^^"
umi-chan ve ami-chan'nın afişlerini çok beğendim^_^
sun abla'nınkini göremedim ^^"
çok teşekkür ederim teşekkürler usagididem, michiru ve Sweet Witch:D
@SSF
başka kişilerin de aklına geleceğini tahmin etmiştim. bu nedenle elimi hızlı tutmaya çalıştım xD tekrardan sağol canım.
Tonado, afişin güzel olmuş. usagi'nin bu resmine dalgalar ve ve o mavi texture yakışmış
@SSF
başka kişilerin de aklına geleceğini tahmin etmiştim. bu nedenle elimi hızlı tutmaya çalıştım xD tekrardan sağol canım.
Tonado, afişin güzel olmuş. usagi'nin bu resmine dalgalar ve ve o mavi texture yakışmış
imza by Daydream *-*
Spoiler:
2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 46 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |