3 Temmuz 2009 - Karikatür Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Bu etkinlikte çok eğleniyorsunuz biliyorum O yüzden tekrar yapalım dedim.Eminim yine eğleneceksiniz..
Geçen karikatür yarışmasını yine Kaptan kazanmıştı..
Etinliğin nasıl olduğunu biliyorsunuz ama ben yinede açıklamalar yapayım.
Sailor Moon karakterlerini kullanarak espirili sözler yazacaksınız,konuşma balonları ekleyecek ve karikatür hazırlayacaksınız.Photoshop kullanmadan paint ile bile yapabilirsiniz.
Bir önceki yarışmada 1. olan Kaptan'ın bir örneği :
Resimdeki yüz ifadeleri ve karakterlerin duruşlarıyla yazacağınız sözler uyumlu olmalıdır.Terbiye sınırlarını aşan karikatürler oylamaya alınmayacaktır.Zaten böyle bir durum olursa ben uyarırım..
Kurallar
1. Her üyenin en fazla 2 karikatürle katılma hakkı vardır.
2.Karikatürleri Jpeg formatına çevirip bu başlığa yollayın.PNG'ler oylamaya alınmayacaktır.
3.Sadece Sailor Moon karakterleri kullanılacaktır.
4.Etkinlik 19:00'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli puan verilecektir.
Elinizden geldiği kadar komik yapmaya çalışın.
Kolay gelsin =)
Geçen karikatür yarışmasını yine Kaptan kazanmıştı..
Etinliğin nasıl olduğunu biliyorsunuz ama ben yinede açıklamalar yapayım.
Sailor Moon karakterlerini kullanarak espirili sözler yazacaksınız,konuşma balonları ekleyecek ve karikatür hazırlayacaksınız.Photoshop kullanmadan paint ile bile yapabilirsiniz.
Bir önceki yarışmada 1. olan Kaptan'ın bir örneği :
Resimdeki yüz ifadeleri ve karakterlerin duruşlarıyla yazacağınız sözler uyumlu olmalıdır.Terbiye sınırlarını aşan karikatürler oylamaya alınmayacaktır.Zaten böyle bir durum olursa ben uyarırım..
Kurallar
1. Her üyenin en fazla 2 karikatürle katılma hakkı vardır.
2.Karikatürleri Jpeg formatına çevirip bu başlığa yollayın.PNG'ler oylamaya alınmayacaktır.
3.Sadece Sailor Moon karakterleri kullanılacaktır.
4.Etkinlik 19:00'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli puan verilecektir.
Elinizden geldiği kadar komik yapmaya çalışın.
Kolay gelsin =)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
ben en komik bunu buldum.daha doğrusu en uydurduğum kelimeler bu resme yakıştı.eğlencesine katılıyoruz.
Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |