30 Ekim 2009 - Çizim Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Uzun zamandır çizim etkinliği olmuyordu.Daha önce ben kutsal kupayı vermiştim ve onu çizmiştiniz.Şimdi de sizlere yine Sailor Moon'da olan bir sihirli eşyayı vereceğim ve sizlerde bakarak çizeceksiniz.Vereceğim eşya ise Spiral Heart Moon Rod
İşte çizeceğiniz resim..
Kesinlikle paint tarzı programlar kullanılmayacak.Bakarak el çizimi yapmanızı istiyorum El çizimi yapıp tarayıcı,fotograf mankinesi yardımıyla buraya koyacaksınız. İsterseniz karakalem çalışması yapabilirsiniz veya boyayabilirsiniz.
Kurallar
1.Spiral Heart Moon Rod'u verdiğim resimden bakaracak çizeceksiniz.
2.Çizim el çalışması ile olacaktır..(Karakalem çalışması yapmak veya boyama yapmak size kalmış)
3.Etkinlik 21:00'da sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlar:
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllenirileceklerdir...
Kolay gelsin..
İşte çizeceğiniz resim..
Kesinlikle paint tarzı programlar kullanılmayacak.Bakarak el çizimi yapmanızı istiyorum El çizimi yapıp tarayıcı,fotograf mankinesi yardımıyla buraya koyacaksınız. İsterseniz karakalem çalışması yapabilirsiniz veya boyayabilirsiniz.
Kurallar
1.Spiral Heart Moon Rod'u verdiğim resimden bakaracak çizeceksiniz.
2.Çizim el çalışması ile olacaktır..(Karakalem çalışması yapmak veya boyama yapmak size kalmış)
3.Etkinlik 21:00'da sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlar:
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllenirileceklerdir...
Kolay gelsin..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
eveet, fanartta ne kadar iyi olduğumu bi test edeyim bakalım, dereceye girer miyim-hiç sanmıyorum ya - bakalım
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): usako
Arkadaşlar çizdim cep tlf. la çektim pc'ye attım boyunu nasıl büyüteceğim?
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
Pöff xP Programla büyütmeyi deniyim bari.
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
Bu yarışa normalde katılmam gerekirdi çünkü etrafımdaki herkes resimlerimi beğenir ama maalesef istediğim kadar resmi güzel çizezsem bile fotosunu koyamıyorum maalesef katılanlardan şimdilik herkesinki güzel ama ben özellikle Tsukino-Usagi'ninkini beğendim ^^
NePtUnE&uRaNuSs
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 42 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |