31 Ocak 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
Dip not: mozilla kullanıcısıyım İEden girirince kazanan banner gözüküyor ama mozilladan eskisi
Dip not: mozilla kullanıcısıyım İEden girirince kazanan banner gözüküyor ama mozilladan eskisi
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]

kazananları kutlarım 

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

kazananları tebrik ederim aslında bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim hepsi çok süper ötesi çalışmalar yapmış şeçmek zordu gerçekten
bu arada bana oy veren kim ise teşekkürler derim
ilk banner yarışmam kazandığım için mutluyum
bi de Mamoru Abiiii yarışmalar için öneri sunabilir miyiz?
bu arada bana oy veren kim ise teşekkürler derim
ilk banner yarışmam kazandığım için mutluyum
bi de Mamoru Abiiii yarışmalar için öneri sunabilir miyiz?
Pasión de los cielos...

kazanan ve emek harcayan bütün arkadaşları tebrik ederim herkesinki çok güzeldi^^
.
McFly ♥

oylama vakti netim kesildi bi ara geri geldi oyu atıp kendime çıktım O.o
ve 1 olmuşum *-* beni seçen herkezi teşekkür ediyorum =)
malesef kimsenin bannerini göremedim bannerlerinizi çok merak ediyorum ömle bi atın bende bakıyım
edit: mozillada banner hala değişmiyor !
ve 1 olmuşum *-* beni seçen herkezi teşekkür ediyorum =)
malesef kimsenin bannerini göremedim bannerlerinizi çok merak ediyorum ömle bi atın bende bakıyım

edit: mozillada banner hala değişmiyor !
.
.
pağmaklarım .
.

pağmaklarım .

kazananları tebrik ediyorum, baner çok hoş ve mükemmel gözüküyor
ellerine sağlık hachiko

ellerine sağlık hachiko

By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.

6. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 104 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |