31 Ocak 2009 - Küp Kırmaca (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Bugünkü flash oyun etkinliğimiz "prenses serenity" 'nin bizlerle paylaştığı orjinal adı "Same" olan küp kırmaca oyunu oldu. Şimdi bu oyunu tanıyalım:
Nasıl Oynanır?
Amacınız aynı renkteki 2 ve daha fazla dikey ya da yatay duran kutuları iki defa tıklayarak patlatmak. Bir defada patlattığınız kutu sayısı ne kadar fazlaysa o kadar çok puan alırsınız.
Oyundan Görüntüler
Klasik bir başlangıçta rastgele tüm kutular bir aradadır. Sağ taraftan hangi renkten ne kadar olduğu görülebilir.
Amaç bir araya getirip (gerekirse küçükleri feda edip) bir anda en çok kutuyu patlatabilmektir. Nitekim görüntüdeki sarılar patlattığımızda yüksek puan kazandırmaktadır.
Oyun herhangi bir iki kutu patlatamadığınız duruma kadar devam eder. Ondan sonra oyun bitti yazar. Burada yüksek skorunuzun işlenmesi için yapmanız gereken OK tuşuna basmaktır. ^^
Oyuna Başlamak
Aşağıdaki adrese gidip giriş yapın, oyun açılacaktır:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/same/
Kazananlar:
1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puanı.
Etkinlik 19:00'da sona erecektir.
(Bugün yapılacak diğer oyun etkinliği bu etkinlik bittikten sonra başlayacaktır.)
Bu başlığa oyunla ilgili soruları alabilirim. Bol eğlenceler.. ^^
Nasıl Oynanır?
Amacınız aynı renkteki 2 ve daha fazla dikey ya da yatay duran kutuları iki defa tıklayarak patlatmak. Bir defada patlattığınız kutu sayısı ne kadar fazlaysa o kadar çok puan alırsınız.
Oyundan Görüntüler

Klasik bir başlangıçta rastgele tüm kutular bir aradadır. Sağ taraftan hangi renkten ne kadar olduğu görülebilir.

Amaç bir araya getirip (gerekirse küçükleri feda edip) bir anda en çok kutuyu patlatabilmektir. Nitekim görüntüdeki sarılar patlattığımızda yüksek puan kazandırmaktadır.

Oyun herhangi bir iki kutu patlatamadığınız duruma kadar devam eder. Ondan sonra oyun bitti yazar. Burada yüksek skorunuzun işlenmesi için yapmanız gereken OK tuşuna basmaktır. ^^
Oyuna Başlamak
Aşağıdaki adrese gidip giriş yapın, oyun açılacaktır:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/same/
Kazananlar:
1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puanı.
Etkinlik 19:00'da sona erecektir.
(Bugün yapılacak diğer oyun etkinliği bu etkinlik bittikten sonra başlayacaktır.)
Bu başlığa oyunla ilgili soruları alabilirim. Bol eğlenceler.. ^^

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

O benim oynamamdan değil mozilladan açttım oyuna kendi kendine bitti dedi bi baktım o kadar puan
O silinsin zaten itiraz edecektim saymayın onu diye. ama 6000küsür puan yaptım o da silindi işte buna itiraz ederim yani
Neden skorum kaydolmadı?

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Sweet Witch yazmış:
Hatayı düzelttik arkadaşlar

17000 yaptım gene kaydolmadı
Oyun sistemi bana karşı mı yoksa yeni üyeyim diye mi böyle oluyor?
Ya hala olmuyor sorun ne anlamadım?! 30861 skor yaptım kaydolmuyo insaf ya!
Hatta prtscn bile yaptım (üzerinde herhangi bir şekilde oynama yapmadım)
Nolur bir çözüm bulun ya

Ya hala olmuyor sorun ne anlamadım?! 30861 skor yaptım kaydolmuyo insaf ya!
Hatta prtscn bile yaptım (üzerinde herhangi bir şekilde oynama yapmadım)

Nolur bir çözüm bulun ya

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Tornado, oturum anahtarı sorunu yaşıyorsun.
- Tamamen Explorer'ı kapat
- Yeniden oyun adresine git ve yeni bir giriş yap
Normalde bir üye adına başka bir üyenin oynamaması için her kullanıcıya bir anahtar veriyoruz. Sende bu anahtar değeri yok ya da yanlış gösteriyor.
Az önce test ettim sorun yok. Benim skorum yazıldı
- Tamamen Explorer'ı kapat
- Yeniden oyun adresine git ve yeni bir giriş yap
Normalde bir üye adına başka bir üyenin oynamaması için her kullanıcıya bir anahtar veriyoruz. Sende bu anahtar değeri yok ya da yanlış gösteriyor.
Az önce test ettim sorun yok. Benim skorum yazıldı

1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 53 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |