4 Nisan 2009 - Distraction (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
öhm bensiz olur mu =P şimdilik bu kadar yaptım daha zaman bulursam yükseltirim biraz uyuz ama güzel oyun ^_^
Ve Artemis büyük emek sonucunda 240.000 puan yaparak en yakın rakibini üçe katladı.Ama ben onu ''yapabilirsem'' emekli edeceğim.
Kristal Tokyo ve Ay Krallığı'nda yapılan araştırmalarda bulunan tek şey ONUR VE ŞEREF olarak kayda geçirildi. Ölümüne Sailor Moon
EPL Multiplus yazmış:
XDDDD "onu" yerine "oyunu" yazacaktın heralde =P sanırım ? xDD
Artemis'in dediği gibi hep aynı şeyler aynı tuzaklar yiyeceklerin yeri bile aynı o_0 ezberi iyi sabrı bol olan götürüyo ^_^ he bi de kardeşi uslu olanlar o_0" kolunuza ani hareketlerle saldıran kardeşlerinizi odadan kovunuz o_0
Eternal Moon yazmış:
Yok kafasını kırmak yeterli.Gerisi kendiliğinden gelir.
Yok ben bu sadistliğini yapamam diyenler içinde Eternal Moon'un tavsiyesini uygulasınlar.
Kristal Tokyo ve Ay Krallığı'nda yapılan araştırmalarda bulunan tek şey ONUR VE ŞEREF olarak kayda geçirildi. Ölümüne Sailor Moon
Kazananlar
1. sailormon-usagi 435145 - 500 sp
2. Artemis 240497 - 400 sp
3. Eternal Moon 205878 - 300 sp
Tüm kazanan ve katılan arkadaşlarımızı kutluyorum ^^
Oyun teklifleriniz için özel mesaj atabilirsiniz.
1. sailormon-usagi 435145 - 500 sp
2. Artemis 240497 - 400 sp
3. Eternal Moon 205878 - 300 sp
Spoiler:
Tüm kazanan ve katılan arkadaşlarımızı kutluyorum ^^
Oyun teklifleriniz için özel mesaj atabilirsiniz.
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
nasıl yaptınız o kadar puanı
tebriklerrr
tebriklerrr
Kazananlar tablosuna hiç bakmadım ve bamıycam direk sailormon-usagi tebrikler demek istiyorum ..Şimdi bakıcam doğru tahmin etmişmiyim
edit:Tahmin ettiğim gibi
edit:Tahmin ettiğim gibi
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 30 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |