6 Kasım 2009 - Giysi Giydirmek 5 Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Evet yeni bir manken buldum.Ekonomik kriz mankenlerimizide vurduğu için biraz geç oldu
Giydireceğimiz manken Usagi
İşte giydireceğiniz manken burda:
Bu sefer tatlı bir mankenimiz var
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 21:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Giydireceğimiz manken Usagi
İşte giydireceğiniz manken burda:
Bu sefer tatlı bir mankenimiz var
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 21:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Denedim bir şeyler. Ama beli çok geniş oldu
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
Ben de birşeyler karaladım. İlk oldu benim için ilginçmiş ehehee
Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SaILoRSuN yazmış:
Katılıyorum
Yoo güzel olmuş *-*
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 21 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |