7-8 Ekim 2009 - Benim Tatlı Hayvanım 2 Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Bu etkinlik daha önce olmuştu.Hepimiz eminim bir kere bile olsa hayvan beslemişizdir.İşte günün etkinliğinde sahip olduğumuz sokak kedileri ya da pencerenize konan kuşlarda dahil hayvanlar.Ancak koyduğunuz resimdeki hayvan mutlaka size ait olmalıdır.
Kurallar:
1.Dijital Fotoğraf Makinesi, Cep Telefonu ya da Kamera kullanabilirsiniz.
2.Görünür ve NET resimler seçmeye özen gösterelim.
3.Hayvanınızın fotoğrafını kesinlikle siz çekeceksiniz.İnternetten hayvan alıp ''bu benim hayvanım'' diye gösteren diskalifiye olacaktır.Google var ve sizin hayvanınızmı değilmi anlamam zor olmaz.
4.Etkinlik 2 gün sürecektir.Perşembe akşamı 20:00'da etkinlik sonlanacak ve oylamaya geçilecektir.
Örnek:
Puanlar: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puanları ile ödüllendirileceklerdir..
İyi eğlenceler...=)
Not: Bu etkinlik yarının etkinliği olarakta sayılacaktır ve yarın ayrıca bir etkinlik olmayacaktır..
Kurallar:
1.Dijital Fotoğraf Makinesi, Cep Telefonu ya da Kamera kullanabilirsiniz.
2.Görünür ve NET resimler seçmeye özen gösterelim.
3.Hayvanınızın fotoğrafını kesinlikle siz çekeceksiniz.İnternetten hayvan alıp ''bu benim hayvanım'' diye gösteren diskalifiye olacaktır.Google var ve sizin hayvanınızmı değilmi anlamam zor olmaz.
4.Etkinlik 2 gün sürecektir.Perşembe akşamı 20:00'da etkinlik sonlanacak ve oylamaya geçilecektir.
Örnek:
Spoiler:
Puanlar: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puanları ile ödüllendirileceklerdir..
İyi eğlenceler...=)
Not: Bu etkinlik yarının etkinliği olarakta sayılacaktır ve yarın ayrıca bir etkinlik olmayacaktır..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
ben bişeyi anlamadım üü. şimdi resmini çektiğimiz hayvan bizim hayvanımız mı olucak ? sokaktan bi hayvanı çeksek XD olur mu öyle ? ^^''
sorumu geri alıyorum yazılanları daha dikkatli okumam lazımmış T_T XD
sorumu geri alıyorum yazılanları daha dikkatli okumam lazımmış T_T XD
yaa cenk abi ''Hepimiz eminim bir kere bile olsa hayvan beslemişizdir.'' dedin ya,
sen ömrü hayatında annemle karşılaşmamışsın ben bunu anladım,
kendisi her hayvana bir bahahne bularak hayvan beslememe izin vermeyen bi kişiliktir,
bu yaşıma geldim bi balığım bile olmadı
katılan arkadaşlara şimdiden başarılar
sen ömrü hayatında annemle karşılaşmamışsın ben bunu anladım,
kendisi her hayvana bir bahahne bularak hayvan beslememe izin vermeyen bi kişiliktir,
bu yaşıma geldim bi balığım bile olmadı
katılan arkadaşlara şimdiden başarılar
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
Beslediğim hayvanı anlatmam gerekeceğini yanında resim gerekeceğini bilseydim kuşlarımız ölmesi ya da kaçmasına engel olamazdım^^' şey fotoğraf çekmek için artık çok geç sanırım balıklar var evde ama onlar babamın o.O ben sevmiyorum balık beslemeyi napıyım o.O elime alıp sevemiyorum ki onları o.O
Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
michiru yazmış:
Olur.Yeterki kendin çek fotosunu..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
dArk JeaNNe yazmış:
ne şanslısın yaa, keşke benim annem de senin baban gibi hayvansever olsaydı
gerçi annem hayvanları çok sever, ama uzaktan
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
ay savaşçısı büşra yazmış:
aslında bir hediyeydi doğum günü hediyesi bende kabuğuna baktım ciddi ciddi bizim uraharanın şapkasına benziyor
ben de koyuverdim
6 yaşadı benimle beraber sonunda benim salaklığım yüzünden öldü her yıl o gün siyah giyinirim =)
Pasión de los cielos...
Spoiler:
Bu da benim sahiplendiğim yavru sokak kedisi XD (Cenk diskalifiye ediyim deme bak netten bulmadım kendi ellerimle çektim ve kedi de şuan apartman kapısının önünde attığım ekmekleri kemiriyo o__0")
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |