7-8 Ekim 2009 - Benim Tatlı Hayvanım 2 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
G-Griii kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *________________* *bayılır*
benim biricik ve bir zamanlarki kuşum onu gerçekten çok özledim :
^^ bu benim parmağım, parmağımda çubukta olduğu gibi, üzerinde duruyodu
adı ise tweetydi. o benimle 10 yıla kadar yaşadı, ingiliz tipi muhabbet kuşları uzun yaşıyormuş, o da öyleydi ama ne yazıkkı artık yok yanımda ...
^^ bu benim parmağım, parmağımda çubukta olduğu gibi, üzerinde duruyodu
adı ise tweetydi. o benimle 10 yıla kadar yaşadı, ingiliz tipi muhabbet kuşları uzun yaşıyormuş, o da öyleydi ama ne yazıkkı artık yok yanımda ...
Usako-Mamo chan FoReVeR!
^^ By Day ^.^
*Mamoru & Usagi FC*/ *Seiya Kou FC*
^^ By Day ^.^
*Mamoru & Usagi FC*/ *Seiya Kou FC*
ben de ekleyeceğim ama neti yeni bağlattım ve kotalı yarın okuldan upload edeyim bari
http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^
İsmi Limon Görüntü pek net değil, 2005 yılında alınan fotograf makinesiyle çekilmişti. Şuan 1 yaşında yanımda sol cephede ötmekte. Şimdiye kadar 3 japon balığı ve cinsini bilmediğim bir balık beslemekle beraber 2 cennet papağanına sahiptik. Hepsi Hakkı rahmetine kavuştu. Ancak ne yazık ki onların fotografları yok :/
Limon yaklaşık 8 aydır bizimle yaşıyor. İşte karşınızda
Orjinal resmi:
Limon yaklaşık 8 aydır bizimle yaşıyor. İşte karşınızda
Orjinal resmi:
Spoiler:
By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.
http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |