7-8 Ekim 2009 - Benim Tatlı Hayvanım 2 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Buda bnm pisim=))Adı gümüş.Kuyruğunda ve kulaklarında grimsi yani gümüş renkleri var ondan=))
Üzgünüm fotoğraf makinem yok ve resim bıyutları mahalesefki bu kadr ^^'
Üzgünüm fotoğraf makinem yok ve resim bıyutları mahalesefki bu kadr ^^'
Usa-chan arigatto
Venüs Forum kardeşliğiiii *-*:
Spoiler:
Usagi*Seiya FC
Spoiler:
buda benim pisim adı luna tipindende belli zaten tıpkı luna neyse bide kardeşi vardı rambik ama bulamadım onun böle güzel resmini artık lunayla idare ediceksiniz
edit: resim üzerinde oynama yapılmamıştır tamamen kendi göz rengidir bide aslı abla neşeker o gri öle bayıldım valla
Spoiler:
edit: resim üzerinde oynama yapılmamıştır tamamen kendi göz rengidir bide aslı abla neşeker o gri öle bayıldım valla
Kraliçeden esintiler...
aman tanrım nasıl yaratıklar bunlar tüm resimler harika (bu sevimli şeylerden tiksinen insanları hala anlamıyorum )
arşivimin tozlu sayfalarını karıştırdım seçmece yaptım 2 tane kedi resmi koyuyorum inşallah yasak değildir
benim tatlı hayvanım sen bana çırmık attın bu resmin adı bu olsun xD
arşivimin tozlu sayfalarını karıştırdım seçmece yaptım 2 tane kedi resmi koyuyorum inşallah yasak değildir
benim tatlı hayvanım sen bana çırmık attın bu resmin adı bu olsun xD
Spoiler:
Spoiler:
acaba arap kaplan sülalesinden mi geliyo,resme bakınca kedi değil de kaplan yavrusuna bakıyorum sandım da
o ne biçim pozdur öyle yaa
o ne biçim pozdur öyle yaa
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |