7 Ağustos 2009 - Çizim Yarışması Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bugün yoğun istek üzerine çizim yarışması yapacağız.Ben size bir resim vereceğim ve o resmi çizeceksiniz.Bunu fanart gibi de düşünebilirsiniz..
Çizeceğiniz karakter michiru..
Resminizi çizdikten sonra tarayıcı ve fotograf makinesi yardımıyla buraya koyabilirsiniz.
Kurallar
1.Michiru'yu verdiğim resimden bakaracak çizeceksiniz.
2.Çizim el çalışması ile olacaktır..(Karakalem çalışması yapmak veya boyama yapmak size kalmış)
3.Etkinlik 20:00'da sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlar:
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllenirileceklerdir...
Çizeceğiniz karakter michiru..
Resminizi çizdikten sonra tarayıcı ve fotograf makinesi yardımıyla buraya koyabilirsiniz.
Kurallar
1.Michiru'yu verdiğim resimden bakaracak çizeceksiniz.
2.Çizim el çalışması ile olacaktır..(Karakalem çalışması yapmak veya boyama yapmak size kalmış)
3.Etkinlik 20:00'da sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlar:
1.500
2.400
3.300 Sihirli Puanları ile ödüllenirileceklerdir...
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
çok güzel bir etkinlik, belki katılabilirdim ama hemen çizebileceğimi sanmıyorum, eğer bir kaç gün devam etseydi katılırdım neyse çok güzel çizimler çıkcak eminim
şeyyy sailormoooon , bugün başka etkinlik olacak mıı?
şeyyy sailormoooon , bugün başka etkinlik olacak mıı?
küçük melek'e sonsuz teşekkürlerr....
yuichirou's dreams
Spoiler:
rei hino olmayacak..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Katılamayacağım bir etkinlik maalesef. Umarım önümüzdeki haftadan itibaren ben de olacağım etkinliklerde. Hepinizinki harika. Jeanne Maron: Harika çizmişsin. Ellerine sağlık!..
Ölü mü dedim?
... !
Ölüm diye birşey yoktur ki, sadece dünya değiştirir insan.
'Şef Seattle'
of ya tatile geldim bir sürü çizin yarışması T__T keşke katılabilsem ama malesef kaılamayacağım burada çizersem bile pc ye aktaramamki ayrıca şu anda yanımda resim kalemlerimde yok T__T neyse herkese başarılar maslesef ben katılamıyacağım T__T janne_maron bir harika çizmissin *-* süper olmuşş O.o *-*
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 23 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |