7 Kasım 2009 - Sailor Moon MSN Sahneleri Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Bir tasarım etkinliği ile karşınızdayım. Bugün Windows Live Messenger kullanıcılarının kişi listesinin sağ üstünde seçim yeri bulunan sahnelerle ilgili bir tasarım yarışması yapmaya ne dersiniz?
Bilgi gerekmez, yetenek gerekmez, paint bile yeterli =D Maksat eğlenmek diyorsanız, Cumartesi'yi tatlı bir heyecanla geçirmek istiyorsanız bize katılın ^^
Nasıl Yapılır?
Normalde MSN sahnelerini istediğimiz bir resim yapabiliyoruz. Ama ben aşağıdaki kurallara uygun bir tasarım yapmanızı isteyeceğim.
1. Adım: Resim Seçimi
Kullanmak üzere bir resim seçin.
2. Adım: Resmi Kesin
Resmin boyutunu 640 x 220 piksel yapın. Buna göre de kullanacağınız kısım resmin yüksekliğinin 65 ile 150 pikselleri arasına görünmesini istediğiniz kısım gelecek şekilde ayarlayın (yani üstten 65. pikselden başlamak üzere 640x85'lik bir dikdörtgen).
3. Adım: Resmi Kaydedin
Uzantısı fark etmez JPG, PNG ya da GIF olabilir.
MSN Görünümü:
Belirtilen kurallara uygun 640 x 220 piksel boyutunda bir tasarım yaparak bu başlığa yanıt olarak gönderebilirsiniz. Eğer katılım 5'den az olursa etkinlik ertelenir. Etkinliğin tamamlanma ve oylama saati 9-11 arasıdır.
Sanırım dün gelen bir güncelleme ile bütün arkadaşlarımız Windows Live Messenger kullanıyor. Dolayısıyla kendi msnleri yoluyla resmi test edebilir.
Kazananlar: 500, 400, 300 (sırasıyla) sihir puanı alıyorlar.
Bol Eğlenceler ^^
Bilgi gerekmez, yetenek gerekmez, paint bile yeterli =D Maksat eğlenmek diyorsanız, Cumartesi'yi tatlı bir heyecanla geçirmek istiyorsanız bize katılın ^^
Nasıl Yapılır?
Normalde MSN sahnelerini istediğimiz bir resim yapabiliyoruz. Ama ben aşağıdaki kurallara uygun bir tasarım yapmanızı isteyeceğim.
1. Adım: Resim Seçimi
Kullanmak üzere bir resim seçin.
2. Adım: Resmi Kesin
Resmin boyutunu 640 x 220 piksel yapın. Buna göre de kullanacağınız kısım resmin yüksekliğinin 65 ile 150 pikselleri arasına görünmesini istediğiniz kısım gelecek şekilde ayarlayın (yani üstten 65. pikselden başlamak üzere 640x85'lik bir dikdörtgen).
3. Adım: Resmi Kaydedin
Uzantısı fark etmez JPG, PNG ya da GIF olabilir.
MSN Görünümü:
Belirtilen kurallara uygun 640 x 220 piksel boyutunda bir tasarım yaparak bu başlığa yanıt olarak gönderebilirsiniz. Eğer katılım 5'den az olursa etkinlik ertelenir. Etkinliğin tamamlanma ve oylama saati 9-11 arasıdır.
Sanırım dün gelen bir güncelleme ile bütün arkadaşlarımız Windows Live Messenger kullanıyor. Dolayısıyla kendi msnleri yoluyla resmi test edebilir.
Kazananlar: 500, 400, 300 (sırasıyla) sihir puanı alıyorlar.
Bol Eğlenceler ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
White_MooN yazmış:
İstediğin efekti verirsin, zaten tasarımlar yarışıyor. Tasarlamak bir resmi olduğu gibi koymaktan biraz daha farklıdır XD
Starlight yazmış:
640x220 boyutu zorunludur, MSN de görünen kısmı yukarıda anlatılmış da olsa siz tamamını tasarlamalısınız. Örneği iyi inceleyin.
Ayrıca resim çekip göndermeyin bu da kabul edilmez. Orjinalini buraya koymalısınız. Dolayısıyla bu resim kabul edilmez.. ^^
White_Moon ve Tornado çalışmalarınız güzel ^^
ben de katılıyorum
...
...
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 38 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |