7 Mart 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar, şehir dışı gezim yeni bitti ve hemen kendimi buraya attım. Tabi Cenk benim yokluğumu hissettirmediği gibi bomba gibi etkinliklerle sizlerle olmuş. Foruma katkılarından dolayı başta Cenk olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkürler...
Şubat ayı boyunca Sevgililer Günü için tasarladığımız bannerları kullandık. Mart ayı biliyorsunuz ki İlkbahar mevsimine giriş demek. Öyle ki bugünkü konumuz "İlkbahar", eğer istiyorsanız bir ilkbahar resmi kullanıp daha önceden kestiğiniz Sailor Moon karakterlerini efektler katıp ekleyebilirsiniz. Fakat banner ilkbaharı çağrıştırmalı.
Nasıl Göndereceğim?
En üstte giriş yaptıktan sonra görünen Sailor Club bağlantısına tıklayın. Burada menülerde yer alan Yarışmaya Katıl bölümüne yaptığınız bannerı gönderebilirsiniz.
Kurallar
1. Konu "İlkbahar" dır. Size ilkbahar neyi anımsatıyorsa onunla ilgili yapabilirsiniz. Sailor Moon karakterleri olma zorunluluğu yoktur. Ama kullanırsanız daha iyi olur.
2. Her üye sadece 1 adet banner gönderebilir.
3. Oylama zamanı gelinceye kadar bannerınızı değiştirebilirsiniz (aynı bölümden).
4. Etkinlik 19:00'da sona erecektir. Bu süreden sonra banner alımı kapatılacaktır.
Kazananlara
1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puanı
Kazanan arkadaşlarımızın logoları haftalık olarak yayınlanacaktır (İlk 4 e giren)
Bu başlığa bu konu ile ilgili soruları alabilirim. Bol eğlenceler ^^
(Bugün ayrıca flash oyun etkinliği olacak gibi. Saat 15-16 arası başlayacaktır.)
Şubat ayı boyunca Sevgililer Günü için tasarladığımız bannerları kullandık. Mart ayı biliyorsunuz ki İlkbahar mevsimine giriş demek. Öyle ki bugünkü konumuz "İlkbahar", eğer istiyorsanız bir ilkbahar resmi kullanıp daha önceden kestiğiniz Sailor Moon karakterlerini efektler katıp ekleyebilirsiniz. Fakat banner ilkbaharı çağrıştırmalı.
Nasıl Göndereceğim?
En üstte giriş yaptıktan sonra görünen Sailor Club bağlantısına tıklayın. Burada menülerde yer alan Yarışmaya Katıl bölümüne yaptığınız bannerı gönderebilirsiniz.
Kurallar
1. Konu "İlkbahar" dır. Size ilkbahar neyi anımsatıyorsa onunla ilgili yapabilirsiniz. Sailor Moon karakterleri olma zorunluluğu yoktur. Ama kullanırsanız daha iyi olur.
2. Her üye sadece 1 adet banner gönderebilir.
3. Oylama zamanı gelinceye kadar bannerınızı değiştirebilirsiniz (aynı bölümden).
4. Etkinlik 19:00'da sona erecektir. Bu süreden sonra banner alımı kapatılacaktır.
Kazananlara
1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puanı
Kazanan arkadaşlarımızın logoları haftalık olarak yayınlanacaktır (İlk 4 e giren)
Bu başlığa bu konu ile ilgili soruları alabilirim. Bol eğlenceler ^^
(Bugün ayrıca flash oyun etkinliği olacak gibi. Saat 15-16 arası başlayacaktır.)

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

a mamoru dönmüş
çok güzel bi etkinlik olucak teşekkrüler

çok güzel bi etkinlik olucak teşekkrüler

herkesinki çok güzel ellerinize sağlık
bende katıldım bakalım
bende katıldım bakalım

Tornado yazmış:
aaa nasıl değiştircem ben onu

ben şmdiki banner e göre hazırladım ama

beğenmene sevdm

Tornado yazmış:
off o zmn bulanık olur ama

başka yapıcam napıyım

1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 63 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |