7 Mart 2009 - Jewelry (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
15-16 arası diyordum ama neden erken olmasın dedim, baktım listemize kimse oyun göndermemiş -_-' bu nedenle bu oyunu da ben seçtim XD Bakalım beğenecek misiniz...
Oyunda Amaç
Kız ve kediyi kullanarak bölümdeki tüm elmasları toplamak. Kız yukarıdan elması aşağı atmakta kedi ise yakalamaktadır.
Nasıl Oynanır?
Aşağıdaki adrese girip giriş yapmalısınız:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/jewelry/
Gelen ekranda Mavi butona tıklayın.
Oyun tanıtımı gelecek burada turuncu butona tıklayın ve başlayın.
Yön Tuşları (Sağ ve Sol) ile kızı ve kediyi yönlendiriyorsunuz. Fareyi kullanarak yukarı 1. tıkladığınızda kız yukarı çıkar aynı yere ikinci kez tıklarsanız kız tekrar aşağıya iner. Bir üst araya tıkladığınızda ise kedi de yukarı çıkar. Amaç tüm elmasları toplamak ve bölümleri tamamlamak.
Yukarıdan atılan taşlardan ve yerdeki tuzaklardan kaçmalısınız. Toplam 6 hakkınız var. Kedi de kız da zarar görse hak kaybediyorsunuz...
Oyundan Görüntüler
Kazananlar ve Final
Final saat 19:00'dadır, oyun erişimi kapatılacak ve en çok puan kazanmış 3 kişiye sırasıyla 500, 400, 300 sihir puanı verilecektir.
Oyunla ilgili soruları buraya alabilirim. Bol Eğlenceler..
Oyunda Amaç
Kız ve kediyi kullanarak bölümdeki tüm elmasları toplamak. Kız yukarıdan elması aşağı atmakta kedi ise yakalamaktadır.
Nasıl Oynanır?
Aşağıdaki adrese girip giriş yapmalısınız:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/jewelry/
Gelen ekranda Mavi butona tıklayın.
Oyun tanıtımı gelecek burada turuncu butona tıklayın ve başlayın.
Yön Tuşları (Sağ ve Sol) ile kızı ve kediyi yönlendiriyorsunuz. Fareyi kullanarak yukarı 1. tıkladığınızda kız yukarı çıkar aynı yere ikinci kez tıklarsanız kız tekrar aşağıya iner. Bir üst araya tıkladığınızda ise kedi de yukarı çıkar. Amaç tüm elmasları toplamak ve bölümleri tamamlamak.
Yukarıdan atılan taşlardan ve yerdeki tuzaklardan kaçmalısınız. Toplam 6 hakkınız var. Kedi de kız da zarar görse hak kaybediyorsunuz...
Oyundan Görüntüler

Kazananlar ve Final
Final saat 19:00'dadır, oyun erişimi kapatılacak ve en çok puan kazanmış 3 kişiye sırasıyla 500, 400, 300 sihir puanı verilecektir.
Oyunla ilgili soruları buraya alabilirim. Bol Eğlenceler..

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

850 yaptım

küçük melek uçmuş

multiplus yazmış:
"Flash Oyun" ile "PHP + MySQL + Ajax" oyun kavramları farklı kavramlardır. Sizden flash oyun isteği alıyorum, bunu inceliyorum eğer olabilir bir durumu varsa etkinlik olarak ekliyorum.
Senin özel mesajla ilettiğin: Uçurumun Kenarında ve Sailor Moon Seçimleri birer PHP + MySQL oyunudur. Kodlama ister, zaman ister. Beni tanıyanlar bilir. Bir oyunu 2. kez yapıyorsam kesinlikle oyunda bazı farklılıklar bulunur. Olduğu gibi yapmam genellikle.
Anlatabildim umarım ^^

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Offf Mamoru ilk önce tekrardan hoşgeldin diyorum *-* Böyle yine bize oyun etkinlikler felan mutlu oldum şu an x) bakalım oyunda neler yapıcağım *-*

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 42 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |