7 Mayıs 2009 - Sailor Moon Takvimi Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Arkadaşla mayıs ayının takvimi olacak ve sailor moon karakterlerini kullanacaksınız.Sailormoon karakterleri olmazsa oylamaya alınmazlar..Ekim ayını ben örnek verdim.Ozaman onunla katılmıştım.Üstelik kurallara yazdım mayıs ayı olcak diye..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
geçen seferkine katılmıştım ama kazanmadığım halde 100 sp almıştım bunda da öyle bir şansım varmı o zaman ekimdi ve 22'si minakonun doğum günüydü ve ilk ben bilmiştim bu seferde 30 mayıs taiki'nin doğum günü kimse sormadı ama ben cevapladım nerde puanım xP
herkese başarılır güzel çalışmalar çıkmış
herkese başarılır güzel çalışmalar çıkmış
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
Takvimler güzel olmş.Bnde pf ile bişiler yaptım (ya pf le yaptıklarım hiç içime sinmio =( )
( çiçek sanki bile bile 7 ^nin içine yaplmş gibi oldu ama aslnda bilerek yapmadım yaptktan snra farkettim )
( çiçek sanki bile bile 7 ^nin içine yaplmş gibi oldu ama aslnda bilerek yapmadım yaptktan snra farkettim )
Usa-chan arigatto
Venüs Forum kardeşliğiiii *-*:
Spoiler:
Usagi*Seiya FC
Spoiler:
2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 50 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |