8 Mart 2009 - Matching Tetris (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
off çok listeye zor girdim 

Çok hızlı gidiyor.Birde 300.000 küsür puanda yanlışlıkla skor düğmesine bastığımda bütün emeklerin boşa gidiyor.Saat 18:00'de tekrar deneyeceğim.Umarım emeğim boşa gitmez. 

Kristal Tokyo ve Ay Krallığı'nda yapılan araştırmalarda bulunan tek şey ONUR VE ŞEREF olarak kayda geçirildi. Ölümüne Sailor Moon 

Yorulan arkadaşlarımız pause (dondur) tuşu var sol tarafta ona tıklayıp 10-20 dk dinlensinler bence. Oyundan çıkarsanız skorunuz yazılmaz mutlaka kaybederek ya da tüm bölümleri tamamlayarak bitirmelisiniz.
Bugün birden fazla etkinlik düşünüyordum ama 3 misafirim var bugün yanımda. Dolayısıyla 1 oyun olacak bugün o da bu ^^. Bol eğlenceler...
Bugün birden fazla etkinlik düşünüyordum ama 3 misafirim var bugün yanımda. Dolayısıyla 1 oyun olacak bugün o da bu ^^. Bol eğlenceler...

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Mamoru yazmış:
Yarın telafi ederiz artık =)
Yarın boyama etkinliği ve bilin bakalım hangi bölümden etkinliği olacak.Boyama etkinliği için hazırlıklarınızı şimdiden tamamlayın

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

ayy ne kadar zor yaa sailormoon_usagi nasıl yaptın o kadar ya 

3. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 68 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |