8 Mayıs 2009 - Güzellik Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Bende katılıcam Hangi resmi koyacağımı bilemedm 2sinden birini seçerim sonra.Sizin Ani Lorak'ı görmenizi istedim sadece 2008 Eurovision 2.si Ukraynayı shady lady şarkısıyla temsil eden Ani Lorak..
Adı:Ani Lorak
Doğum tarihi:27 Eylül 1978
Doğum yeri : Kitsman, Ukrayna
Müzik türü:Pop,Rock
Enstrümanları:Vokal
Saç rengi:Kahve rengi
Üstelik atv'nin yapımcılarından biriyle evlidir Yani bir Türk'le ek bilgi olsun size
Adı:Ani Lorak
Doğum tarihi:27 Eylül 1978
Doğum yeri : Kitsman, Ukrayna
Müzik türü:Pop,Rock
Enstrümanları:Vokal
Saç rengi:Kahve rengi
Üstelik atv'nin yapımcılarından biriyle evlidir Yani bir Türk'le ek bilgi olsun size
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Tanaka Reina
Tanaka Reina
11 Kasım 1989
Fukuoka-Japan
Nickleri: Takacchi, Tanakacchi, Takitty, Reina-chan
Kan Grubu: 0
Boy: 1,51
Tanaka Reina
11 Kasım 1989
Fukuoka-Japan
Nickleri: Takacchi, Tanakacchi, Takitty, Reina-chan
Kan Grubu: 0
Boy: 1,51
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
Doğum adı Fahriye Evcen
Doğum 4 Haziran 1986 (1986-06-04) (22 yaşında
Aslen Samsun Bafralı'dır ve dört kardeşin en küçüğüdür
Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırmaktadır
güzeller güzeli( FAHRİYE EVCEN)
NePtUnE&uRaNuSs
Güzeldir Tanaka ki bu en sade resmi ben sana öyle söyleyeyim ne resimleri var onun hepsini koymak isterdim ama abartıya gerek yok bu resmi yeterli merak eden google amcadan baksın bir çok resmine ulaşabilirsiniz =)
Falcı, müşterisinin göremediği bir şeyi görebilen kişidir: Onun bir budala olduğunu. [Ambrose Gwinnett Bierce]
Adı :Amy Lynn Lee
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1983
Doğum Yeri: Riverside,California - Parkview Hastanesi
Burcu: Yay
boyu 1.57.
Saç Rengi : Kahverengi
Göz Rengi: Parlak Yeşil
Yaptığı şarkılar: "Hello", "Give Unto Me", "Going Under", "Bring Me To Life", "Taking Over Me", "Solitude"
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 73 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |